«Από την εποχή που γνώρισε την Ηλιάδη καταστραφήκαμε. Ο Μπάμπης μου άφησε χρέη 855.000 ευρώ!»
Showbiz

«Από την εποχή που γνώρισε την Ηλιάδη καταστραφήκαμε. Ο Μπάμπης μου άφησε χρέη 855.000 ευρώ!»

Ο έμπιστος συνεργάτης και φίλος του Μπάμπη Λαζαρίδη, καλείται να πληρώσει παλιές «αμαρτίες» από την εταιρία εκμετάλλευσης κέντρων διασκέδασης που είχε ιδρύσει στο όνομα του, ο επιχειρηματίας.


Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της καθημερινή εφημερίδα, οι οικονομικές εκκρεμότητες με το Δημόσιο που άφησε πίσω του ο Μπάμπης Λαζαρίδης και αφορούσαν το νυχτερινό κέντρο Μούσες ήταν θέμα χρόνου να μετατραπούν σε εφιάλτη για εκείνον.
Ο Γιώργος Κόττος, πρέπει να ρυθμίσει στο ΙΚΑ ένα χρέος του επιχειρηματία, της τάξης των 855.000 ευρώ! Ποσό που ούτε στα πιο τρελά του όνειρα, όπως ο ίδιος δηλώνει, δεν μπορεί να καλύψει.
«Τελικά, όπως αποδεικνύεται σε πρώτη φάση, γιατί η υπόθεση με τα χρέη του νυχτερινού κέντρου Μούσες φοβάμαι πως δεν θα έχει τελειωμό, ο Μπάμπης δεν πλήρωνε τίποτα! Τώρα μου έσκασε το ΙΚΑ, αύριο ποιος ξέρει ποια άλλη υπηρεσία θα με θυμηθεί και θα με κυνηγάει».
«Μπήκα, στη φυλακή από χρέη και σήμερα εκτελώ κοινωφελή εργασία στον Δήμο Ρέντη για προηγούμενη εταιρία που είχε στο όνομά μου ο Μπάμπης Λαζαρίδης. Τώρα πάλι-τα ίδια...»
«Από τον Σεπτέμβριο του 2003 οπότε ιδρύθηκε η εταιρία, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2009 είναι ξεκάθαρο πως κανένα ποσό δεν κάλυψε ο Μπάμπης υπέρ του ΙΚΑ κι αυτό αποδεικνύεται από το χρέος όλης αυτής της περιόδου, που ανέρχεται στα 839.908. Κάτι οι επιπλέον εισφορές, κάτι τα πρόσθετα τέλη που βάρυναν εκ νέου το ποσό διαμορφώθηκε σε αυτό που είναι σήμερα, δηλαδή στα 855.115 35 ευρώ»
Αν και η εταιρία που ανοίχτηκε από τον αδικοχαμένο επιχειρηματία ήταν στο όνομα του Γιώργου Κόττου, εκείνος, όπως εξηγεί, δεν είχε καμία σχέση με τα οικονομικά της κι αυτό γιατί δεν αξίωνε καμία απαίτηση από τα κέρδη.
«Ήμασταν συνεργάτες από το 1997, όταν με είχε προσλάβει ως πωλητή σε ένα κατάστημα που είχε τότε με μοτοσικλέτες. Τον εμπιστευόμουν και είχαμε άψογες σχέσεις. Αυτή ήταν η' δεύτερη κατά σειρά εταιρία που άνοιξε στο όνομα μου. Δεν έχω καμία σχέση με τα χρέη αυτά εκείνος έκανε γενικό κουμάντο. Εκείνος ξόδευε δεξιά κι αριστερά προκειμένου να κάνει την καθεμία φίρμα. Είχα πει ότι από την εποχή που γνώρισε την Αγγελική Ηλιάδη καταστραφήκαμε και να πώς αποδεικνύεται αυτό σήμερα. Μόνο ρούχα και λούσα για εκείνην ήξερε να πληρώνει, τίποτα άλλο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved