Δήμητρα Ματσούκα: «Ευτυχώς στο DΝΑ μου ήμουν τυχερή. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα»
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: «Ευτυχώς στο DΝΑ μου ήμουν τυχερή. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα»

Ο χρόνος, ο καθρέφτης και ο πλαστικός χειρουργός είναι τα τρία ραντεβού που δύσκολα αποφεύγει μια γυναίκα. Ειδικά αν η ομορφιά της την έχει στιγματίσει.

«Πολύ πρόσφατα μου συνέβη να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μου αρέσω. Παλιότερα δεν μου άρεσα και πολύ. Μόνο λίγο, αλλά τώρα περισσότερο. Ούτε βάφομαι τόσο πολύ όσο όταν ήμουν μικρότερη. Τον καθρέφτη, όμως, δεν μπορώ να τον αποφύγω. Η εμφάνιση μου έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Μπορώ να αποφύγω, όμως, τον πλαστικό χειρουργό. Ευτυχώς στο DΝΑ μου ήμουν τυχερή. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Αλλά δεν θα μου άρεσε κιόλας» τόνισε στο People η Δήμητρα Ματσούκα.
Η γυμναστική, ωστόσο, φαντάζει απαραίτητη. «Κι εκεί είμαι τυχερή. Τρώω πολύ, πίνω κυρίως κόκκινο κρασί-, αλλά δεν παχαίνω. Είμαι σταθερά στα 60 κιλά. Μαρουλοσαλάτες οι άλλες; Ό,τι υπάρχει στο τραπέζι εγώ. Comme il faut άλλοι; Τρώω όσο πιο γρήγορα μπορώ εγώ». Μαγειρεύει άραγε; «Τίποτα και ποτέ. Ακόμα και ένα τοστ με δυσκολία το κάνω. Αν το πετύχω, είμαι ευχαριστημένη. Ωστόσο, παρακολουθώ μανιωδώς εκπομπές μαγειρικής. Βλέπω πώς κόβουν τα ραπανάκια και εκστασιάζομαι. Όλη αυτή η διαδικασία με τρελαίνει. Γι' αυτό προτιμώ να τρώω το φαγητό της μαμάς μου. Και δεν το μετανιώνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved