Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Το κεφάλαιο μωρά μού φαντάζει πολύ μακρινό»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Το κεφάλαιο μωρά μού φαντάζει πολύ μακρινό»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εκτός από επαγγελματίας είναι και μητέρα. Πώς έχει διαχειριστεί με τα αγόρια της το γεγονός ότι δουλεύει στην tv, ότι είναι ηθοποιός, ότι είναι μια αναγνωρίσιμη γυναίκα;

«Έχω προσπαθήσει όλο αυτό να τους το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται και τους έχω πει πως πρόκειται για μια δουλειά την οποία κάνω για να ζήσουμε, όπως κάνει και όλος ο κόσμος. Προσπαθώ να μη δίνουμε καμία παραπάνω αξία σε όλο αυτό, να μην υπερθεματίζουμε και να μην είμαι εγώ το θέμα στο σπίτι μας» τόνισε στο TV Έθνος.
-Έγινες πολύ μικρή μαμά και πλέον με τους γιους σου είστε μια... «συμμορία», κάνετε παρέα. Θα έμπαινες στη διαδικασία να γίνεις και πάλι μαμά;
«Δεν θα σου απαντούσα «όχι». Αν βρισκόταν ένας άνθρωπος στον δρόμο μου που θα με έκανε να νιώσω την επιθυμία να γίνω και πάλι μητέρα, που θα με έκανε να θέλω μαζί του να φέρω στον κόσμο μια νέα ψυχούλα, δεν θα είχα αντίρρηση. Αν και επειδή με τα αγόρια είμαστε πια σε ένα άλλο στάδιο, το κεφάλαιο μωρά μού φαντάζει πολύ μακρινό.»
-Είναι δύσκολο να μεγαλώνει μια μητέρα μόνη της τα παιδιά της, με την έννοια των καθημερινών υποχρεώσεων;
«Στη δική μας περίπτωση, αν και ζούμε οι τρεις μας, ο μπαμπάς μας είναι πάντα στο πλάι μας. Είναι ένας μπαμπάς που δεν έχει σταματήσει στιγμή να ενδιαφέρεται για τα παιδιά του. Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με την καθημερινότητα, έχω πολλές υποχρεώσεις, πολλά τρεξίματα, η αλήθεια είναι αυτή, αλλά επειδή είμαι υπερκινητική, όλα καλά. Άλλωστε υπάρχει και η γιαγιά που μας βοηθάει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved