Σοφία Βογιατζάκη: «Τα παιδάκια είναι σκληρά, είναι ωμά»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Τα παιδάκια είναι σκληρά, είναι ωμά»

Η σειρά «Εθνική Ελλάδος» περνά κοινωνικά μηνύματα. Εδώ και λίγες μέρες όλη η Ελλάδα, με αφορμή τον άδικο χαμό ενός νεαρού σπουδαστή, μιλάει για το bullying.

«Το bullying υπήρχε ανέκαθεν. Εδώ και λίγο καιρό, όπως είπες, λέμε όλοι bullying και έχει γίνει μόδα ο όρος. Είναι κάτι πολύ ,δυσάρεστο και είμαι πολύ θυμωμένη με αυτή την ιστορία. Ζούμε σε μια κοινωνία που είναι εντελώς απροστάτευτη και πληρώνουν αθώοι άνθρωποι την ασυνειδησία και την υποκρισία μιας ολόκληρης, απολύτως διεφθαρμένης, κοινωνίας. Δεν φταίνε σε τίποτα τα νέα παιδιά. Ποτέ δεν φταίνε τα παιδιά. Αντί να βρούμε δραστικά μέτρα και να αρχίσει αυτό να αντιμετωπίζεται, αναλωνόμαστε σε συζητήσεις επί τω συζητήσεων. Καλό κάνουν και οι συζητήσεις, άλλαζα δραστικά μέτρα είναι, πιο αποτελεσματικά» τόνισε η Σοφία Βογιατζάκη στο ένθετο Τηλεόραση.
-Εσύ έχεις υποστεί bullying;
«Προσπαθώ να θυμηθώ καταστάσεις τέτοιου τύπου στα δικά μου σχολικά χρόνια, αλλά δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό ή στην ψυχή μου ως εκφοβισμός ή ότι με ενοχλούσαν και με πείραζαν. Τα παιδάκια είναι σκληρά, είναι ωμά. Τότε, αν ακούγονταν κάποια πράγματα, ήταν σε παρεΐστικο επίπεδο, ως χιούμορ το εκλάμβανα εγώ. Δεν είχα βιώσει κάποιο περιστατικό για να πω «ωχ, τι γίνεται τώρα, τι θα κάνω...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved