Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη γυναικεία πουτ@ν@@!»
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη γυναικεία πουτ@ν@@!»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει πότε άρχισε να σκέφτεται ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια και εάν νομίζει ότι έχει ημερομηνία λήξης.

Τη μαγική φράση ότι θέλεις να γίνεις τραγουδίστρια πότε την άκουσαν οι γονείς σου;
Από τα 19 και μετά τους ανακοίνωσα ότι θα έφευγα για πέντε εμφανίσεις στη Ζάκυνθο με τον Γιώργο Δούκα. Δεν φοβήθηκαν, όμως γιατί ήξεραν ότι ήμουν πάρα πολύ υπεύθυνη από μικρή, λίγο παραπάνω δραστήριο παιδί. Όταν το έκανα αυτό θεώρησαν ότι απλώς θέλω να βγάλω χαρτζιλίκι... Άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι σοβαρολογώ από το "Χ-Factor" και μετά που με έβλεπαν να είμαι στενοχωρημένη στο παιχνίδι και παρόλα αυτά να μην τα παρατάω...
Το τραγούδι, νομίζεις, έχει ημερομηνία λήξης;
Δεν νομίζω... Αυτά είναι ταμπού που βάζει η κοινωνία και εγώ θέλω να πάω κόντρα... Θυμάμαι πολύ έντονα ότι είχα κάποιες ευκαιρίες -όχι με τίμιο τρόπο- και εναντιωνόμουν. Και μου έλεγαν: "Δυστυχώς, Ειρηνάκι με το σπαθί στο χέρι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα"! Πολλά τραγικά έχουν ακουστεί για το όνομά μου αλλά τώρα πια δεν στενοχωριέμαι όπως παλιά, γιατί κάνεις δεν κάνεις κάτι θα ειπωθεί... Δεν εκμεταλλεύτηκα καν τα ωραία μου τα μάτια, γιατί άξιζα! Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τη γυναικεία πουτ@νι@! Μεγάλωσα με πολύ περηφάνια και εγωισμό.

πηγη:YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved