Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχει τύχει να μπω στη μέση για να χωρίσω έναν άντρα που κακοποιούσε τη σύντροφό του»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχει τύχει να μπω στη μέση για να χωρίσω έναν άντρα που κακοποιούσε τη σύντροφό του»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αμφισβητήθηκε έντονα στα πρώτα χρόνια της υποκριτικής της καριέρας. Αισθάνεται πλέον ότι παίρνει την εκδίκησή της;

«Η τηλεοπτική μου καριέρα ξεκινά σε με αμφισβήτηση, γιατί μετά το «Λαβ σόρρυ» ήμουν ένα πρόσωπο που λάτρευαν να μισούν και το αντίστροφο. Ξέρεις τι είναι, 20 χρόνια μετά τη «Λίλη» που την κοιτούσαν σαν πατημένη τυρόπιτα, να με αποδέχεται το σινάφι μου; Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μου έστειλε μήνυμα να μου πει πόσο έχει εντυπωσιαστεί. Η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη με είδε τυχαία στην Ευελπίδων, περνώντας με το αυτοκίνητό της και έβγαλε το κεφάλι της έξω νια να μου πει: «Κωνσταντινάκι μου, πόσο μου αρέσεις!» Και η Κατερίνα Χέλμη, η οποία με γνωρίζει από μικρή και πάντα μου έλεγε «Πιστεύω σε σένα!» με πήρε τηλέφωνο για να μου πει: «Είδες που στα έλεγα;» τόνισε στο ΟΚ.
-Στο σίριαλ υποδύεσαι μία γυναίκα που κακοποιείται από τον άντρα της. Έχεις κακοποιηθεί ποτέ από σύντροφο σου;
«Όχι, δεν θα το επέτρεπα ποτέ. Αλλά στο κοινωνικό μου περιβάλλον έχω συναντήσει πολλές γυναίκες σαν τη Φρόσω που υποδύομαι. Ξέρω πολλές γυναίκες στη γειτονιά μου που τις κακοποιούσε ο άντρας τους και, επειδή είναι ένα θέμα που με απασχολούσε από μικρό κορίτσι, με ενοχλούσε που έβλεπα στο πρότυπο του άντρα-αφεντη να νομιμοποιούνται και η καταπίεση και το ξύλο. Μεγαλώνοντας, συνειδητοποίησα ότι η κακοποίηση των γυναικών από τους άντρες δεν αφορούσε μόνο τα σπίτια όπου υπήρχε φτώχια και μιζέρια, αλλά και άλλες «ιλουστρασιόν» οικογένειες που δεν πήγαινε ο νους . σου. Και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτε για να βοηθήσεις αυτές τις γυναίκες, αν οι ίδιες δεν αποφασίσουν να αλλάξουν τπ ζωή τους. Μου έχει τύχει να μπω στη μέση για να χωρίσω έναν άντρα που κακοποιούσε τη σύντροφό του και μου είπε: «Άντε φύγε, μωρή, από 'δω, μη φας κι εσύ καμία!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved