Νανά Παλαιτσάκη: «Υπήρχαν κάποιοι που τους γοήτευε το «τηλεοπτικό καρτούν» που έβλεπαν»
Showbiz

Νανά Παλαιτσάκη: «Υπήρχαν κάποιοι που τους γοήτευε το «τηλεοπτικό καρτούν» που έβλεπαν»

Η Νανά Παλαιτσάκη μιλά για την προσωπική της ζωή. Είχε σχέσεις με συντρόφους που δεν την αποδέχονταν;

«Υπήρχαν κάποιοι που τους γοήτευε το «τηλεοπτικό καρτούν» που έβλεπαν. Άλλο το «τηλεοπτικό καρτούν» όμως, άλλο ο άνθρωπος. Το πρώτο δεν έχει ανάγκες, τα λύνει όλα. Εγκλωβίζονταν στην εικόνα της τηλεόρασης. Δεν είχαν τη δύναμη ή τη γνώση και την καλλιέργεια να κάνουν το διαχωρισμό. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι για να έχεις πετυχημένη σχέση, πρέπει να έχεις την ίδια αισθητική με τον άλλο και, αν θέλεις, τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας» τόνισε στο ΕΓΩ
-Προσπάθησαν να διογκώσουν την ανασφάλεια και τη χαμηλή σου αυτοεκτίμηση;
«Ναι, φυσικά. Σε μεγάλο βαθμό.»
- Ήταν ύπουλος πόλεμος;
«Ναι. Άργησα να το αναγνωρίσω. Υπήρξε σύντροφος που με επέλεξε γιατί είχα μακριά μαλλιά, σκουλαρίκια και τατουάζ. Δεν μπορείς μετά να λες «γιατί έχεις τα μαλλιά σου μακριά, γιατί φοράς σκουλαρίκια» ή «δεν μου αρέσει που έχεις τατουάζ». Ή αγαπάς "αυτό που βλέπεις ως πακέτο ή όχι. Οι άνθρωποι όμως αφού κατακτήσουν αυτό που θέλουν, λένε «θα την αλλάξω, θα της κόψω τον αέρα, θα τη φέρω στα μέτρα μου».
-Πέρασες περίοδο που κλείστηκες ερωτικά;
«Φυσικά. Έμεινα μόνη μου για τρία χρόνια. 'Όταν είχε πρόβλημα υγείας η μητέρα μου, δεν είχα καμία διάθεση. Έπρεπε να δουλεύω πάρα πολύ για να εξασφαλίσω να νοσήλια της, ήταν μια περίοδος πολύ άσχημη. Υπήρξαν εποχές που δεν είχα καθόλου ερωτική επιθυμία. Άνθρωποι είμαστε, όχι μηχανές.»
- Όταν σου ζητούσαν οι άλλοι να αλλάξεις τα χαρακτηριστικά σου, το έκανες;
«Κάποτε το επιχείρησα. Έπειτα με έπιασε πανικός και το έβαλα στα πόδια. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί ένας άνθρωπος που να αποδεχτεί τον άλλο έτσι όπως είναι.»
-Φορτώθηκες με έναν τρόπο κόμπλεξ των άλλων;
«Φυσικά. Επιχειρούσα να τα δικαιολογήσω. Αυτό οδηγεί σε αρρώστια. Προσπαθώντας να κουβαλήσεις στην πλάτη τον άλλο, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αρρωστήσεις εσύ. Δεν μπορείς να τον γιατρέψεις αν εκείνος δεν θέλει να ελευθερωθεί μόνος του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved