Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Πισίνα; Δεν είναι στόχος ζωής»
Showbiz

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Πισίνα; Δεν είναι στόχος ζωής»

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με αφορμή τις παραστάσεις που πρόκειται να δώσει στο Rex, τι οποίες έχει ονομάσει «Πρόσωπο με πρόσωπο» μιλά για τη δουλειά της αλλά και για τους στόχους της μέσα από τη δουλειά της.

«Το ζητούμενο της παράστασης είναι άμεση επαφή με το κοινό και το ρεπερτόριό μου. Είναι λυτρωτικό να στήσεις μόνη σου μια παράσταση για να επικοινωνήσεις με το προσωπικό σου αίσθημα για το ποιος είσαι και τι έχεις να πεις. Η παράσταση είναι γεμάτη από τραγούδια της 30χρονης πορείας μου, αλλά και τρίτων που δεν θα χωρούσαν σε μια συνεργασία».
Τι λέει όμως η Ελευθερία Αρβανιτάκη για την οικονομική κρίση της χώρας μας; «Είναι μία περίοδος πάρα πολύ δύσκολη, αλλά νομίζω ότι εμείς την οδηγήσαμε μία χαρά εκεί. Η φιλοδοξία της πισίνας δεν είναι στόχος ούτε μέτρο ζωής. Μέτρο είναι να κοιτάξεις τον διπλανό σου. Να είσαι ρεαλιστής, να μην καταντάς σκλάβος για το χρήμα που δεν μπορείς να έχεις. Δεν είμαστε μόνοι σ’ αυτή την κρίση, αλλά τώρα είναι μία καλή αφορμή να λύσουμε προβλήματα με τα οποία όλοι μας αγανακτούμε: από το ‘αδιάφθορο’ κράτος και τις υπηρεσίες του μέχρι το να ξανασυζητήσουμε την καθημερινότητά μας. Θεωρώ πως απ’ αυτή τη βαθιά συντηρητική περίοδο θα βγει κάτι καλό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved