Το νέο λεύκωμα της Άννας Βίσση αφιερωμένο στα παιδιά όλου του κόσμου!
Showbiz

Το νέο λεύκωμα της Άννας Βίσση αφιερωμένο στα παιδιά όλου του κόσμου!

Ένα λεύκωμα με όλες τις σημαντικές στιγμές της καριέρας της Άννας Βίσση κυκλοφορεί σύντομα με αφορμή την συμπλήρωση των 40 χρόνων της τραγουδίστριας στο μουσικό στερέωμα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που επιμελήθηκε ο Στέλιος Κοντέας με τη σύμφωνη γνώμη της Άννας Βίσση και του οποίου τα κέρδη θα διατεθούν για έναν ιερό φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για τα παιδιά σε Ελλάδα και Κύπρο. 3 ευρώ από την πώληση κάθε αντιτύπου στην Ελλάδα θα διατεθούν απευθείας στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ 3 ευρώ από την πώληση κάθε αντιτύπου στην Κύπρο και το εξωτερικό θα διατεθούν απευθείας στο Sophia Foundation for Children.
Στις 276 σελίδες του μπορεί κανείς να απολαύσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την καλλιτεχνική πορεία της Άννας Βίσση την περίοδο 1996 – 2013. Επίσης περιλαμβάνονται κριτικές σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αλλά και αποσπάσματα των συνεντεύξεών της. Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με δηλώσεις προσωπικοτήτων για την Άννα Βίσση, καθώς και ένας πλήρης κατάλογος με τα δεκάδες βραβεία που της έχουν απονεμηθεί περιλαμβάνονται επίσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη αυτή έκδοση δεν πρόκειται να διατεθεί σε βιβλιοπωλεία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved