Συνατσάκη-Στρατής: Ξανά μαζί μετά από ένα χρόνο χωρισμού
Showbiz

Συνατσάκη-Στρατής: Ξανά μαζί μετά από ένα χρόνο χωρισμού

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής είναι ξανά μαζί!

Όχι δεν είναι ζευγάρι, αλλά ξανά μαζί για τις ανάγκες της εκπομπής «Το Πρωινό». Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο ίδιο πλατό και μαγνητοσκοπήθηκε η εκπομπή που θα προβληθεί την Τρίτη 14 Απριλίου, δηλαδή μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη ανάμεσά τους κάτι που έγινε αντιληπτό τόσο από τους παρουσιαστές, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα όσο και από τους τεχνικούς που τους παρακολουθούσαν διακριτικά.
Η Μαίρη και ο Μύρωνας συναντήθηκαν στο πλατό και αντάλλαξαν μια σφιχτή αγκαλιά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ηταν φανερό πως εκείνη δεν ήταν έτοιμη για μια τέτοια συνάντηση, σε αντίθεση με τον τραγουδιστή που φαινόταν πιο άνετος, δείχνοντας ότι έχει σβήσει οριστικά το ερωτικό παρελθόν του με τη νεαρή παρουσιάστρια. Οταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους, η Μαίρη είχε ήδη αποχωρήσει από το στούντιο προκειμένου να αποφύγει ακόμη και τον χαιρετισμό της με τον πρώην αγαπημένο της. Αναμένουμε να δούμε την τηλεοπτική τους συνάντηση!

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι χώρισε πέρυσι τον Απρίλιο ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και συμβίωσης. Αν και οι περισσότεροι φίλοι τους πίστευαν πως θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Μύρωνας και η Μαίρη αποφάσισαν ξαφνικά να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ο τραγουδιστής πριν από λίγους μήνες μίλησε για τη διάλυση της σχέσης τους. «Μερικές φορές δεν φτάνει η αγάπη. Η καθημερινότητα, η ζωή, κάποια άλλα προβλήματα μπορούν να χαλάσουν μια σχέση. Αυτό που με σόκαρε στον χωρισμό μου ήταν το πόσο ασχολήθηκε ο Τύπος» είπε ο καλλιτέχνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved