Ελένη Αλεξανδρή: «Πάντα ήμουν πολύ περήφανη να με αποκαλούν το κορίτσι από την Ελλάδα»
Showbiz

Ελένη Αλεξανδρή: «Πάντα ήμουν πολύ περήφανη να με αποκαλούν το κορίτσι από την Ελλάδα»

Η Ελένη Αλεξανδρή, γεννημένη στον Καναδά από Έλληνες γονείς, συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο X-Factor.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα είχε τη χαρά να συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, με αποκορύφωμα τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση στις Καμπάνες του Edelweiss.


Ως Ελληνίδα του Καναδά και μεγαλώνοντας εκεί, βίωσες ποτέ ρατσισμό;
«Ο Καναδάς είναι μια χώρα που έχει πολλές εθνικότητες, οι περισσότεροι έχουν έρθει από κάπου αλλού. Στο σχολείο συνυπήρχα με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου και με διαφορετικές κουλτούρες. Ρατσισμό δεν έχω βιώσει, το αντίθετο μάλιστα, πάντα ήμουν πολύ περήφανη να με αποκαλούν «το κορίτσι από την Ελλάδα» και κάνοντας χιούμορ, μου έλεγαν ότι μιλούσα και γελούσα τόσο δυνατά που με εντόπιζαν από μακριά!»


Θα σε ενδιέφερε να λάβεις μέρος σε ένα show τύπου Your Face Sounds Familiiar;
«Γιατί όχι; Και λόγω των σπουδών μου στο θέατρο πιστεύω πως έχω τη δυνατότητα να το κάνω, μου αρέσει πολύ το show, το παρακολουθώ. Αν προκύψει, θα το ήθελα»
Αν και είσαι μικρή, παντρεύτηκες. Αλλάζει κάτι μετά το γάμο ή είναι μύθος;
«Ήταν κάτι που ήρθε από μόνο του μετά από επτά χρόνια σχέσης. Νομίζω πως αλλάζει κάτι, αλλά προς το καλύτερο, διότι είσαι με τον άνθρωπο που εσύ επέλεξες. Είναι ωραίο να κοιτάς τον άλλο και να λες «είναι ο άντρας μου»! Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια».
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved