Επιστροφή στο «X-Factor» για την Τάμτα
Showbiz

Επιστροφή στο «X-Factor» για την Τάμτα

Μεταξύ Θεσσαλονίκης και Τιφλίδας βρίσκεται η Τάμτα, που για δεύτερη σεζόν είναι στην κριτική επιτροπή του γεωργιανού «X-Factor».

Η τραγουδίστρια έχει πολλές φορές αναφερθεί με θετικά σχόλια για τα μουσικά talents shows, αφού, άλλωστε, και η ίδια κάπως έτσι ξεκίνησε την καριέρα της στην εγχώρια βιομηχανία θεάματος, όταν το 2004 έφτασε μέχρι την τελική φάση του «Super Idol» που προέβαλε το Mega.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του μουσικού talent show στη Γεωργία τον περασμένο Ιούλιο, η τραγουδίστρια δέχτηκε το έντονο pressing των υπευθύνων του τηλεοπτικού σταθμού Rustavi 2 να συμφωνήσει για τη συμμετοχή της και στον επόμενο κύκλο. Απόλυτα φυσιολογικό, μιας και από την ομάδα της ποπ ερμηνεύτριας αναδείχτηκε ο νικητής του πρώτου γεωργιανού «Χ-Factor».
Συγκεκριμένα ο Τόρνικε Κιπριάνι -αν και συγκαταλεγόταν στα αουτσάιντερ- κέρδισε τελικά την πρώτη θέση και μάλιστα με το 67% των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού. Η Τάμτα ικανοποιημένη από τη μάλλον απρόσμενη νίκη αποφάσισε, λοιπόν, από το προηγούμενο καλοκαίρι να συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του γεωργιανού καναλιού για τη συμμετοχή της σε ακόμη έναν κύκλο του μουσικού talent show. Ηδη έχει ξεκινήσει η προβολή της πρώτης φάσης των οντισιόν και η ποπ τραγουδίστρια έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Τα πρώτα γυρίσματα ήταν μαγνητοσκοπημένα και έγιναν γκρουπαριστά, ενώ σύντομα και μόλις ξεκινήσει η φάση των live η Τάμτα θα βρίσκεται τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας στην πατρίδα της και στη συνέχεια θα επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, για τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Σαμπάνη σε μουσική σκηνή της συμπρωτεύουσας.
Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved