Άγγελος Παπαδόπουλος: «Τσακωνόμαστε συνέχεια με τον πατέρα μου»
Showbiz

Άγγελος Παπαδόπουλος: «Τσακωνόμαστε συνέχεια με τον πατέρα μου»

O δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής Λάκης Παπαδόπουλος πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε τη νέα δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «Παιχνίδια Αγάπης». Αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς το εξώφυλλο του CD του το ζωγράφισε ο γιος του, Άγγελος, 19 ετών, ο οποίος μάλιστα σπουδάζει βιομηχανικό σχέδιο.

«Είμαι πολύ περήφανος που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Είμαι συγκινημένος γιατί σε αυτή τη δισκογραφική δουλειά του πατέρα μου τραγουδάει η "Εθνική Ελλάδος"», αναφέρει μιλώντας στο «Secret» ο νεαρός καλλιτέχνης και προσθέτει: «Η δισκογραφική εταιρεία του πατέρα μου μού πρότεινε να σχεδιάσω το εξώφυλλο. Στην αρχή αγχώθηκα και φοβήθηκα, γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ, λόγω των μεγάλων ονομάτων που συμμετέχουν στο CD. Ακόμα δεν μπορώ να το κρίνω αν είναι καλό ή όχι. Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Ένα είναι σίγουρο: ότι το έκανα με πολλή αγάπη».
O δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής Λάκης Παπαδόπουλος πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε τη νέα δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «Παιχνίδια Αγάπης». Αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς το εξώφυλλο του CD του το ζωγράφισε ο γιος του, Αγγελος, 19 ετών, πρωτοετής φοιτητής στις σχολές ΑΚΤΟ, όπου σπουδάζει βιομηχανικό σχέδιο. «Είμαι πολύ περήφανος που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Είμαι συγκινημένος γιατί σε αυτή τη δισκογραφική δουλειά του πατέρα μου τραγουδάει η "Εθνική Ελλάδος"», αναφέρει μιλώντας στο «Secret» ο νεαρός καλλιτέχνης και προσθέτει: «Η δισκογραφική εταιρεία του πατέρα μου μού πρότεινε να σχεδιάσω το εξώφυλλο. Στην αρχή αγχώθηκα και φοβήθηκα, γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ, λόγω των μεγάλων ονομάτων που συμμετέχουν στο CD. Ακόμα δεν μπορώ να το κρίνω αν είναι καλό ή όχι. Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Ενα είναι σίγουρο: ότι το έκανα με πολλή αγάπη».
Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι φυσικά... τρελαμένος με τον γιο του. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε γράψει το τραγούδι «Μακρύς ο δρόμος» που είναι αφιερωμένο σε εκείνον. «Για μένα είναι πάνω από όλα ο πατέρας μου. Είμαστε ιδιαίτερα δεμένοι, αν και τσακωνόμαστε συνέχεια, γιατί οι χαρακτήρες μας έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Ευτυχώς που η μητέρα μου, μας προσγειώνει και τους δύο», αναφέρει ο Αγγελος και συνεχίζει: «Δεν έχω καθόλου το άγχος της σύγκρισης, γιατί ο μπαμπάς μου κάνει άλλο πράγμα. Είμαστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες και ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Τον θαυμάζω απεριόριστα ως καλλιτέχνη, γιατί είναι η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, ειδικά της ροκ σκηνής. Ακούω τραγούδια του που είχε γράψει πριν από 30 χρόνια και είναι σημερινά. Είναι πρωτοπόρος στα μηνύματα που περνάει μέσα από τα τραγούδια του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved