Κόκλας: Οι αντικαταστάσεις στο «Άντρες έτοιμοι για όλα» και το μέλλον της παράστασης
Showbiz

Κόκλας: Οι αντικαταστάσεις στο «Άντρες έτοιμοι για όλα» και το μέλλον της παράστασης

Χωρίς τον Θανάση Ευθυμιάδη θα συνεχιστεί η παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» για τις ανάγκες της περιοδείας της ανά την Ελλάδα που ξεκινάει σύντομα.

Αυτό αποκαλύπτει ο Κώστας Κόκλας, ένας εκ των πρωταγωνιστών ο οποίος στην ερώτηση αν θα μείνει εκτός ο Θ. Ευθυμιάδης, απαντά στη real: «Ναι, δεν θα µας ακολουθήσει στην περιοδεία και τη θέση του θα πάρει ο Τόνυ ∆ηµητρίου, που είχε αναλάβει τον ίδιο ρόλο και πάλι για τις ανάγκες άλλης περιοδείας των «Αντρών»».

Στη συνέχεια οι «Άντρες» θα επιστρέψουν στο «Λαµπέτη»;

«Θα παιχτούν και του χρόνου εκεί, αλλά µε αντικαταστάσεις, αφού µε τον Γιάννη Τσιµιτσέλη και τον Μάνο Ιωάννου θα παίξουµε στο νέο έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου που θα ανέβει στο υπέροχο θέατρο «Βέµπο» τον επόµενο χειµώνα».

Ο ήρωας που παίζεις στους «Άντρες» παθαίνει πανικό όταν νοµίζει ότι ο γιος του είναι γκέι και µέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις κάνει το παν για να τον συµµορφώσει. Τέτοιοι «πανικοί» µπορούν να φέρουν άσχηµες καταστάσεις;

«Οποιοσδήποτε πανικός στη διαφορετικότητα και στην όποια ιδιαιτερότητα µπορεί να φέρει άσχηµες καταστάσεις - είτε στην οικογένεια, είτε πέρα από αυτή. Γι' αυτό χρειάζεται προσοχή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved