Κώστας Κόκλας: «Δεν έχω περάσει σε καμία καινούργια σχέση»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Δεν έχω περάσει σε καμία καινούργια σχέση»

Την αποκάλυψη ότι ακόμα δεν έχει βρει άλλο ταίρι, μετά το διαζύγιό του από την Κατερίνα Σούλη με την οποία έδωσαν τέλος στο γάμο τους, έκανε ο Κώστας Κόκλας ο οποίος παραδέχτηκε επίσης πως δεν καταφέρνει να μείνει πιστός όταν ο έρωτάς του για τη σύντροφό του «ξεθωριάσει».

Έχουµε δει δηµοσιεύµατα που σε θέλουν να έχεις περάσει σε νέες σχέσεις...

«Χρησιµοποιείς πληθυντικό, είδες; Πώς µπορώ να έχω διάφορες σχέσεις; Όποια συνοδό µου δουν σε εξόδους, µου τη χρεώνουν ως σύντροφο! Θέλουν να γεµίσουν σελίδες, το καταλαβαίνω, αλλά, όχι, δεν έχω περάσει σε καµία καινούργια σχέση».

Αν βρεθεί µια νέα σύντροφος, µπορεί να µπεις στη διαδικασία για έναν νέο γάµο, για άλλο παιδί;

«Όχι, δεν το νοµίζω. Και παντρεύτηκα και απέκτησα παιδί. Βέβαια υπάρχει και το «ποτέ µη λες ποτέ», αλλά, µπα, δεν νοµίζω ότι θα µου ξανασυµβεί».

Γιατί πιστεύω ότι σου είναι δύσκολο να µείνεις πιστός;

«Γιατί έτσι είναι (σ.σ.: γελάει). Αστειεύοµαι! Αγαπάω, δίνοµαι, είµαι... σχεσάκιας για χρόνια, αλλά, όταν ξεθωριάζει ο έρωτας, «παίζω» αλλού, τι να κάνω; Έχω κάνει τρεις µεγάλες σχέσεις: η µια κράτησε επτά χρόνια, η άλλη τέσσερα και η τρίτη περίπου δέκα, µε την Κατερίνα που κάναµε και παιδί. Στα 30 χρόνια, έµεινα πιστός για µεγάλα διαστήµατα, αλλά όταν θάµπωνε κάπως η αγάπη, είχα την ανάγκη να «είµαι» και αλλού».

Υπήρξες και στον γάµο σου άπιστος, Κώστα;

«Μόνο όταν εντάθηκε η φθορά του έρωτά µας».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved