Παντρεύεται η κόρη του Μίνωα Κυριακού
Showbiz

Παντρεύεται η κόρη του Μίνωα Κυριακού

Η κόρη του Μίνωα Κυριακού, Αθηνά θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 10 Ιουλίου στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι. Η Αθηνά είπε πριν από λίγο καιρό το πολυπόθητο “ναι” στον αγαπημένο της Λευτέρη Καλλέργη.

Η Αθηνά Κυριακού είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας του Μίνωα και της Άννας Κυριακού και καθότι μικρότερη ήταν πάντα υπό την προστασία των δυο μεγαλύτερων αδερφών της, του Ξενοφώντα και του Θοδωρή Κυριακού. Η Αθηνά ασχολείται με τα media και πιο συγκεκριμένα ανήκει στο δυναμικό του Ant1, επιχείρηση του πατέρα της και συνεργάζεται στενά με τον Γιώργο Λεβέντη και τον Γιάννη Λάτσιο.Ενώ, ο Λευτέρης Καλλέργης, ο σύντροφός της Αθηνάς ασχολείται με το Real Estate.
Ο γάμος θα γίνει στις 10 Ιουλίου στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Κυριακού. Στις αρχές Ιουλίου θα κατακλύσουν το λιμανάκι σκάφη και ιδιωτικά γιοτ ανθρώπων των media , επιχειρηματιών και πολιτικών, προκειμένου να παρευρεθούν στο μεγάλο γεγονός. Το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες και η Αθηνά βρίσκεται στη διαδικασία νυφικού αλλά και κουμπάρων. Μάλιστα ακούγεται ότι το νυφικό θα ραφτεί στο εξωτερικό. Η ώρα η καλή!
Πηγή:Πρώτο θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved