Χριστίνα Μαραγκόζη: «Τα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή πάντα με έκαναν να κλαίω»
Showbiz

Χριστίνα Μαραγκόζη: «Τα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή πάντα με έκαναν να κλαίω»

Με τα πιο τρυφερά και γλυκά λόγια μιλάει η Χριστίνα Μαραγκόζη για τον Αντώνη Βαρδή με τον οποίο μοιράστηκε πολλά χρόνια κοινής ζωής και ονείρων κατά το παρελθόν.

Στην ερώτηση αν είναι έντονη η απουσία του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη μετά τον χαμό του, η τραγουδίστρια απαντά: «Πολύ έντονη! Ο Αντώνης ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και ήταν καθοριστικός, άλλαξε κάποια στιγμή την μουσική σκέψη. Το '86, όταν πρωτοκυκλοφορήσαμε δουλειές μας, ο τρόπος που ενορχήστρωνε τραγούδια ήταν πολύ πρωτοποριακός. Άλλαξε τα μουσικά πράγματα». Και συνέχισε: «Όταν έχεις στόχο και αγάπη γι' αυτό που κάνεις δε μπορείς παρά να επιτύχεις. Ο Αντώνης Βαρδής είχε ψυχή, έβαζε καρδιά γι' αυτό και υπήρξε δάσκαλος. Άλλαξε προς το καλύτερο τα μουσικά πράγματα και τα τραγούδια του πάντα με έκαναν να κλαίω».
Στη διαπίστωση ότι υπήρξαν πολλές κακιές γλώσσες που είπαν πως η Χριστίνα Μαραγκόζη είχε ευνοηθεί καλλιτεχνικά χάρη στη σχέση της με τον Αντώνη Βαρδή, η ίδια απαντά στο tralala: «Πάντα υπάρχουν. Προφανώς θα το έχουν πει. Η αλήθεια όμως απέχει πάρα πολύ από αυτό που βλέπεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved