Θα μας τρελάνει η Ματσουκα! Διαψεύδει ότι είχε σχέση με πρώην της όταν η ίδια μίλαγε για εκείνον!
Showbiz

Θα μας τρελάνει η Ματσουκα! Διαψεύδει ότι είχε σχέση με πρώην της όταν η ίδια μίλαγε για εκείνον!

Θα μας τρελάνει εντελώς η Δήμητρα Ματσούκα; Τρία χρόνια μετά το χωρισμό της με την Φώτη Βαλλάτο εκείνη δεν θυμάται τίποτα και μάλιστα δηλώνει πως ουδέποτε είχε σχέση μαζί του.

Φυσικά, όλοι θυμόμαστε τόσο το κρυφτούλι με τους παπαράτσι αλλά πολύ περισσότερο τις δηλώσεις που έκανε κι εκείνη και ο δημοσιογράφος για τη σχέση τους, μια σχέση που λίγο έλειψε να ευλογηθεί με όρκους.

Στην αυριανή εκπομπή Joinus λοιπόν θα δούμε την Δήμητρα Ματσούκα να μιλά στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου για όλα. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τη σχέση της με τον Φώτη Βαλλάτο, εκείνη θα απαντήσει: «Δεν ήμουν ποτέ με τον Φώτη. Ήμασταν πάντα δυο καλοί φίλοι. Μόνο μία σχέση μου ήταν δημόσια και αυτό εξαιτίας της διάρκειάς της. Τα θέματα παπαράτσι γινόντουσαν ερήμην μου. Ένα κουτσομπολιό παραπάνω, ένα λιγότερο στη ζωή μας είναι ασήμαντα».

Και κάπου εδώ καταλαβαίνουμε πως η ηθοποιός έχει επιλεκτική μνήμη αφού η ίδια τον Οκτώβριο του 2012 είχε διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να πηγαίνει για γάμο μαζί του, υπογραμμίζοντας: «Όχι, νιώθω ακόμα πολύ μικρή για γάμο και παιδί!», παραδεχόμενη τη σχέση αλλά διαψεύδοντας τον γάμο ενώ ο πρώην σύντροφος της, Φώτης Βαλλάτος μόλις έναν χρόνο πριν είχε πει:

Πριν από δύο-τρία χρόνια ήσουν κεντρικό θέμα σε όλα τα lifestyle περιοδικά εξαιτίας της σχέσης σου με τη Δήμητρα Ματσούκα. Σοκαρίστηκες όταν πρωτοείδες παπαράτσι φωτογραφίες σου; «Όχι στο βαθμό που θα το πάθαινε κάποιος που δεν έχει σχέση των media όπως εγώ. Παρ'όλα αυτά, αλήθεια είναι ότι το πρώτο σοκ ήταν δυνατό»
Επηρέασε τη σχέση σας αυτό το γεγονός; Όχι. Εφόσον ήταν δεδομένο ότι δεν προερχόταν από την μία ή την άλλη πλευρά, δεν υπήρχε θέμα.
«Σήμερα είστε φίλοι με την Δήμητρα; Ναι»
Τι ξεχώρισες σ' εκείνη; Είναι πολύ καλό παιδί και εξαιρετική ηθοποιός επίσης.
«Συζητάς τα προσωπικά σου μαζί της; Θα μπορούσα να το κάνω. Απλώς δεν έχει τύχει. Πάντως με όλες μου τις πρώην σχέσεις έχω μείνει πολύ καλός φίλος».

Τώρα... τα συμπεράσματα... δικά σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved