Αγγελική Δαλιάνη: «Με τον Μάνο υπάρχουν στιγμές έντασης»
Showbiz

Αγγελική Δαλιάνη: «Με τον Μάνο υπάρχουν στιγμές έντασης»

Η Αγγελική Δαλιάνη σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τον Μάνο Παπαγιάννη και εξομολογήθηκε αν έχουν καβγάδες και εντάσεις.

Με τον Μάνο είναι πάντα όλα ήρεμα; Δεν υπάρχουν εντάσεις, καβγάδες, νεύρα, φωνές;

«Πάντα υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές στην κοινή πορεία δύο ανθρώπων. Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια και έχουμε περάσει διάφορες φάσεις. Άλλες καλές και άλλες όχι τόσο. Ο απολογισμός, μέχρι σήμερα, είναι πολύ θετικός γι' αυτό και είμαστε μαζί. Υπάρχει πολλή αγάπη! Ωστόσο ναι, υπάρχουν και στιγμές έντασης, μπορεί να ανέβουν λίγο οι τόνοι, αλλά κρατά ελάχιστα όλο αυτό και συμβαίνει για πολύ χαζά πράγματα.

Οι ισορροπίες βρέθηκαν εύκολα ανάμεσά σας μετά το παιδί;

«Μα, δε νομίζω ότι χάνονται. Ναι, το παιδί σε "κλέβει" ίσως από τον άλλο, σου αποσπά όλη την προσοχή, όμως όταν καταλάβεις ότι σε δένει ακόμα πιο πολύ με τον άλλον, τότε η αγάπη δυναμώνει. Γίνεται άπειρη και κρατάει για πάντα!»

Η κατάσταση στο σπίτι με ένα 6χρονο παιδί πως είναι, Αγγελική;

«Κοίτα, έχει τα καλά, έχει και τα άσχημά του. Με την έννοια ότι πρέπει να είσαι κοντά στο παιδί, έχει πάντα ανάγκες, χρειάζεται φροντίδα, προσοχή πολλή, αλλά είμαι πάντα εκεί. Κι όταν δεν είμαι εγώ, είναι ο Μάνος. Από την άλλη, το παιδί είναι 6 χρόνων πια, του χρόνου θα πάμε στην Α' δημοτικού, έχουμε μπει σε μία ροή και έχουμε αποκτήσει μία αρμονική επικοινωνία. Μιλάμε, τα βρίσκουμε».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved