Κώστας Μαρτάκης: «Το κάθε πράγμα που κάνω στη ζωή μου είναι διαφορετικό»
Showbiz

Κώστας Μαρτάκης: «Το κάθε πράγμα που κάνω στη ζωή μου είναι διαφορετικό»

Ο Κώστας Μαρτάκης έχει προχωρήσει πια στα γυρίσματα του «Super Buzz». Πώς νιώθει; Είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο για εκείνον ένα τηλεπαιχνίδι από ό,τι μια παρουσίαση όπως έκανε στο Dancing;


«Δεν ξέρω εάν είναι εύκολο ή δύσκολο. Το κάθε πράγμα που κάνω στη ζωή μου είναι διαφορετικό, οπότε πάντα υπάρχει μια δυσκολία σ αυτό. Εγώ το απολαμβάνω, είναι ένα παιχνίδι που αγαπώ πολύ, το ήξερα, μάλιστα ακόμα μαζευόμαστε με φίλους, παίζουμε όλοι μαζί και περνάμε τέλεια. Έτσι τώρα που το παρουσιάζω κιόλας στην τηλεόραση, είμαι ενθουσιασμένος! Νιώθω πάρα πολύ τυχερό τον εαυτό μου που μου έδωσε το Ε αυτή την δυνατότητα, η διοίκηση του σταθμού και ειδικά ο Μένιος Φουρθιώτης. Όλη η ομάδα με στήριξε και μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω κάτι που πραγματικά πιστεύω και αγαπώ. Έχω μια καταπληκτική ομάδα, οι άνθρωποι που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στο τιμόνι αυτής της εκπομπής» τόνισε στο Τηλεκοντρόλ.
-Η τηλεόραση ήταν πάντα μέσα στα σχέδια σου ή προέκυψε;
«Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου πολύ νωρίς. Ξεκίνησα από το «Dream show», μετά προέκυψε το Dancing όπου συμμετείχα ως διαγωνιζόμενος μετά το Your Face αργότερα παρουσίασα με τη Δούκισσα το «Dancing» και τώρα είμαι στο «Super Buzz». Προωθώ τη δουλειά μου μέσα από την τηλεόραση και είναι και ένα μέσο επικοινωνίας με το κοινό. Αγαπώ την τηλεόραση είναι μέρος της δουλειάς μου αυτό όμως δε σημαίνει ότι αλλάζω ρότα, κατεύθυνση επάγγελμα αγαπώ πάρα πολύ το τραγούδι.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved