Νικολέτα Καρρά: «Δε μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα»
Showbiz

Νικολέτα Καρρά: «Δε μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα»

H Νικολέτα Καρρά μιλά και αποκαλύπτει. Ποια είναι η αγαπημένη δική της τηλεοπτική δουλειά;

«Το "50-50" ήταν η σειρά που με καθιέρωσε κι είναι λογικά να είναι ξεχωριστή στην καρδιά μου. Όμως οι "Συμμαθητές" είναι μια δουλειά που αγάπησα από την πρώτη στιγμή που διάβασα τα σενάρια, ενώ ο ρόλος μου είναι ότι καλύτερο έχω κάνει τηλεοπτικά, κατά τη γνώμη μου, μέχρι τώρα. Ευχαριστώ τον σκηνοθέτη μας Βασίλη Θωμόπουλο που μου τον εμπιστεύτηκε, αλλά και τον ΑΝΤ-1 για την άψογη συνεργασία» τόνισε στον Τηλεθεατή.
-Πώς ξεκινήσατε την υποκριτική; Έχετε σπουδάσει κάτι άλλο, σωστά;
«Είμαι πτυχιούχος ελληνικής φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο. Ξεκίνησα να δουλεύω ερασιτεχνικά, όσο σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο. Μόλις πήρα το πτυχίο, πήγα αμέσως σε σχολή υποκριτικής, ενώ παράλληλα δούλευα. Δεν είχα ποτέ αμφιβολία ότι θα μπορούσα επαγγελματικά να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο».
-Πώς ξεκουράζεστε;
«Χαλαρώνοντας στο σπίτι ή έξω με φίλους».
- Πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας;
«Κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, όπως γυμναστική, κικ μποξ, χορό ή διαβάζοντας και βλέποντας ταινίες".
-Πώς θα θέλατε να είστε σε δέκα χρόνια από τώρα;
«Δε μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα. Αν θα ευχόμουν όμως κάτι για δέκα χρόνια μετά. αυτά θα ήταν υγεία για μένα και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, αλλά και να έχω την πολυτέλεια να κάνω μόνο πράγματα που αγαπώ σε όλους τους τομείς».
- Έχετε κάποιο άμεσο επαγγελματικό σχέδιο;
«Θα σας απαντήσω με την αγαπημένη μου παροιμία: Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει! Περιμένω πάντα και ανυπομονώ για τα καλύτερα».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved