Κώστας Αποστολάκης: «Θεωρώ αδιανόητο ένας άνδρας να σηκώνει το χέρι του σε μια γυναίκα»
Showbiz

Κώστας Αποστολάκης: «Θεωρώ αδιανόητο ένας άνδρας να σηκώνει το χέρι του σε μια γυναίκα»

Ο «Θόδωρος» είναι ένας ήρωας με πολλές μαύρες πλευρές. Ενας ήρωας που προκαλεί και εξοργίζει. Και επειδή ο κόσμος συνήθως ταυτίζει τους ρόλους που βλέπει στην τηλεόραση, με τους ηθοποιούς που τούς υποδύονται, τόσο καιρό που είναι στον αέρα η «Εθνική Ελλάδος» έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα ο Κώστας Αποστολάκης;

«Βέβαια και έχω δεχτεί απειλητικά μηνύματα του τύπου «θα σου σπάσουμε τα πόδια», όμως το θεωρώ και φυσιολογικό, γιατί πολλοί είναι οι «Θόδωροι» που κυκλοφορούν γύρω μας και ο κόσμος είναι εξοργισμένος» τόνισε στο TV Έθνος.
-Πάντως είναι τραγικό στην Ελλάδα του 2015 όχι μόνο να υπάρχει ρατσισμός αλλά και να... θεριεύει κιόλας.
«Ο ρατσισμός υπάρχει παντού γύρω μας και δυστυχώς πολλοί Έλληνες είναι σαν τον «Θόδωρο», αν θέλουμε να μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Και να σου πω και κάτι; Ο «Θόδωρας» είναι η ανώτερη μορφή του ρατσισμού, όμως ρατσισμός είναι ακόμα και όταν βγεις έξω σέ ένα εστιατόριο ένα ραντεβού και σκύψει να δει ο άλλος ή η άλλη τι ρολόι φοράς ή με τι αυτοκίνητο έφυγες. Απλώς εξοργιζόμαστε με την ανώτερη μορφή ρατσισμού και κάτι τέτοια τα ανεχόμαστε μια χαρά και δεν καταλαβαίνουμε πως πρέπει το κακό να το αντιμετωπίζουμε από τη ρίζα του.»
- Το περίμενες ότι ο «Θόδωρος» θα προκαλούσε τόσο μεγάλο ντόρο;
«Να σου απαντήσω ειλικρινά: Όχι, δεν το περίμενα, γιατί θεωρούσα πως όλα αυτά ο κόσμος τα γνωρίζει και πως δεν θα εντυπωσιαστεί. Τελικά όμως έκανα λάθος και ο Γιώργος Καπουτζίδης ήξερε πολύ καλά τι ήθελε να πει με αυτήν τη δουλειά και γιατί.»
-Επειδή όσοι σε γνωρίζουμε λίγο καλύτερα ξέρουμε πως είσαι τόσο γλυκός και ευγενικός άνθρωπος, στο γύρισμα πώς τα καταφέρνεις και είσαι τόσο σκληρός; Πώς τα καταφέρνεις ακόμα και να βιαιοπραγείς;
«Ειλικρινά, δεν ξέρω... Και αφού μου δίνεται η ευκαιρία να το πω κι αυτό, πως θεωρώ αδιανόητο ένας άνδρας να σηκώνει το χέρι του σε μια γυναίκα. Η ανδρική φύση δεν επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές. Όμως, τι να πω; Κι από την άλλη μεριά, όλα τα συναισθήματα κρύβονται μέσα μας. Προσωπικά, προκειμένου να καταφέρω να βγάλω εις πέρας τον ρόλο του «Θόδωρου», ανέσυρα από μέσα μου όλα τα κόμπλεξ και τα απωθημένα ϊπου μπορεί να είχα.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved