Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Η ψυχαγωγία διαμέσου της τηλεόρασης είναι απαραίτητη»
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Η ψυχαγωγία διαμέσου της τηλεόρασης είναι απαραίτητη»

Δύο χρόνια «Μουρμούρας» και συνεχίζουμε...

«Δεν με έχουν κουράσει καθόλου« αναφέρει κατηγορηματικά. Με χαρά θα συνεχίσει και του χρόνου να συμμετέχει στο σίριαλ, σε μια συνθήκη όπου όλα λειτουργούν άψογα, «σε ένα κλίμα φιλικό κι ευχάριστο», με «ευνοϊκές συνθήκες δουλειάς. Ολοι νοιάζονται γι' αυτό που παράγουν, εξ ου και το αποτέλεσμα είναι ωραίο κι επιτυχημένο» τόνισε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο TV Έθνος
Αρνητικά στη σειρά δεν βρίσκει. Ο τρόπος δουλειάς στην τηλεόραση, το ότι όλα «πρέπει να γίνουν σε πολύ γρήγορο ρυθμό» είναι κάτι που μερικές φορές την ξενίζει. «Σκέφτομαι, εκ των υστέρων, το πώς θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα μια σκηνή, κάτι που δεν έχουμε τον χρόνο στην τηλεόραση να το προετοιμάσουμε τόσο καλά. Δεν είναι όπως το θέατρο που γίνονται πολλές πρόβες. Στην τηλεόραση τα πράγματα γίνονται πιο γρήγορα. Επιδιώκω, παρ' όλα αυτά, να μην είναι αυτοματοποιημένα. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένη, για να δίνω κάθε φορά το καλύτερο που μπορώ».

Αγαπά τις αμερικάνικες σειρές («οι δημιουργοί τους ξέρουν πολύ καλά το αντικείμενο, πού απευθύνονται και δημιουργούν τάσεις. Καλό είναι να διδασκόμαστε από αυτούς», σχολιάζει) και τονίζει ότι «υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση ωραίες ιδέες, φωτεινά μυαλά, εργατικοί κι ορεξάτοι άνθρωποι. Ελπίζω να τους δοθεί ο χώρος, ο χρόνος και το μπάτζετ για να υλοποιήσουν τις προτάσεις τους. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι απαραίτητο. Η ψυχαγωγία διαμέσου της τηλεόρασης είναι απαραίτητη για τον κόσμο που τώρα πιο πολύ θα μείνει σπίτι του παρά θα βγει έξω για να διασκεδάσει... Ολοι όσοι διαχειρίζονται το μέσον έχουν τεράστια ευθύνη στο τι προϊόν θα παραδώσουν στον τηλεθεατή».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved