Χρήστος Δάντης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν γράφτηκε ποτέ στο Πανεπιστήμιο
Showbiz

Χρήστος Δάντης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν γράφτηκε ποτέ στο Πανεπιστήμιο

Παρότι οι γονείς του Χρήστου Δάντη χώρισαν όταν ήταν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία, δεν έρχεται στο μυαλό του κάποιο δυσάρεστο περιστατικό.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν βουτηγμένα στη μουσική. Όταν ήμουν μικρός, έλεγα πως θέλω να σπουδάσω, αλλά τελικά δεν έκανα τίποτα», λέει στο People. Στο σχολείο ήταν καλός μαθητής, χωρίς όμως να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του, όπως παραδέχεται. Τελειώνοντας την τρίτη λυκείου, δίνει Πανελλήνιες και περνάει με επιτυχία στο τμήμα μουσικών σπουδών του ΑΠΘ. Δεν γράφεται, όμως, ποτέ, διότι ο κολλητός του, με τον οποίο είχαν αποφασίσει να πάνε μαζί, δίνει λευκή κόλλα στις εξετάσεις και αποχωρεί από την αίθουσα. «Ενώ ήταν καλύτερος μουσικός από μένα, φρίκαρε και τα παράτησε. Αυτό λειτούργησε αποτρεπτικά και για μένα. Ήταν και πρακτικό το θέμα. Αν πηγαίναμε μαζί στη Θεσσαλονίκη, θα μοιραζόμασταν τα έξοδα».
Όσο για το αν στα νεανικά του χρόνια έκανε ακρότητες; «Έκανα ακρότητες, έμπλεκα σε καβγάδες, αλλά ήμουν μακριά από τα ναρκωτικά. Τα θεωρούσα μεγάλη μα@@κία, διότι σου στερούν πράγματα και δεν σου δίνουν τίποτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved