Nέες φωτογραφίες από την έξοδο της Ελένης από το μαιευτήριο
Showbiz

Nέες φωτογραφίες από την έξοδο της Ελένης από το μαιευτήριο

Η Ελένη Μενεγάκη και η κορούλα της πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και φυσικά στο πλευρό της είχε και τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο.

Η Ελένη κατά την έξοδό της, είπε: «Σας ευχαριστούμε πολύ και για τις ευχές και που μας περιμένατε όλες αυτές τις ημέρες, και τις προηγούμενες, μέχρι να γεννήσουμε. Μάλλον περάσατε μαζί μας την αγωνία μέχρι να φτάσουμε στην ώρα επιτέλους να αποκτήσουμε το μωρό μας!».
Και πρόσθεσε:«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και ενθουσιασμένοι! Είμαστε πάρα πολλά πράγματα που δεν περιγράφονται με λόγια... Ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την ψυχή μου όλο τον κόσμο, όχι μόνο του νοσοκομείου, το ιατρικό και μη ιατρικό προσωπικό για όλη τη βοήθεια. Όλο τον κόσμο που είχε τη σκέψη του κοντά μου αυτόν τον καιρό, που, χωρίς να μιλάω, ήξερε τι ζω. Είμαι σίγουρη ότι ένιωθε τις αγωνίες που είχα. Ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό το δώρο». Ο Ματέο από την άλλη δεν θέλησε να μιλήσει, αλλά έλαμπε από ευτυχία και φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε: «Οι πραγματικοί άντρες αλλάζουν πάνες». Σήμερα το περιοδικό ΟΚ δημοσιεύει νέες φωτογραφίες από την έξοδο της Ελένης από το μαιευτήριο. Μάλιστα σε μία από αυτές βλέπουμε τον Ματέο να κρατά το καλαθάκι με το μωρό! Να τους ζήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved