Καίτη Παπανίκα: «Καλοδεχούμενα και τα γηρατειά και οι αρρώστιες και ο θάνατος»
Showbiz

Καίτη Παπανίκα: «Καλοδεχούμενα και τα γηρατειά και οι αρρώστιες και ο θάνατος»

Εκατοντάδες θεατρικές παραστάσεις και πάνω από 50 ταινίες. Μια ζωή θέατρο ή το θέατρο είναι η ζωή της Καίτης Παπανίκα;

Πόσα χρόνια αλήθεια το υπηρετεί; «Όλη μου η ζωή στο Θέατρο αλλά ναι το θέατρο είναι η ζωή μου. Δεν θα πω νούμερο 1 (γέλια) αλλά είναι πάρα πολλά τα χρόνια. Το γεύτηκα το έζησα με πολύ δυνατές εμπειρίες και ρόλους» τόνισε στο Χάι.
-Βγάλατε χρήματα από όλη την πορεία της καριέρας σας;
«Έβγαλα τόσα ώστε να ζω με αξιοπρέπεια. Έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου από μικρό παιδί. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Έπαιρνα πολλά ρίσκα ως άνθρωπος και δεν σταμάτησα ποτέ να παίρνω. Παράλληλα με το θέατρο διδάσκω και στην Δραματική σχολή του Ανδρεόπουλου δίνοντας αγάπη για το Θέατρο στους νέους ανθρώπους που έχουν πάθος και ταλέντο»
-Δεν έχετε δημόσιες σχέσεις στη ζωή σας. Έχετε κατηγορηθεί για αυτό;
«Ααααα ναι βέβαια το λέω και δεν ντρέπομαι. Είμαι καλή στις ανθρώπινες σχέσεις και κάκιστη στις δημόσιες σχέσεις. Δεν ήμουν ποτέ καλή σε αυτό. Αν είχα θα είχα κάνει και περισσότερα λεφτά και τώρα θα είχα και δικό μου θέατρο. Πάντα ακολουθούσα τα θέλω μου και όχι τα πρέπει. Θα σου πω όμως ότι πάντα είχα σεβασμό για όλα»
-Η σχέση σας με τον θεό;
«Πιστεύω πολύ. Έχω δει θαύματα να γίνονται γύρω μου αλλά και σε εμένα προσωπικά. Πιστεύω στην αγάπη και στη θετική ενέργεια και φυσικά στη θέληση.»
-Σας φοβίζει ο χρόνος αού περνά από πάνω σας;
«Όχι καθόλου μου αρέσει και τον αγαπώ. Καλοδεχούμενα και τα γηρατειά και οι αρρώστιες και ο θάνατος. Όλα έχουν αρχή και τέλος και το ταξίδι της ζωής είναι μαγικό. Αντιμετώπισα και εγώ ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά το ξεπέρασα με τη βοήθεια του θεού.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved