Θέμης Αδαμαντίδης: «Τους πλατινένιους μου δίσκους τούς είχα πάντα κάπου καταχωνιασμένους»
Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης: «Τους πλατινένιους μου δίσκους τούς είχα πάντα κάπου καταχωνιασμένους»

Σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν νιώθει κάτι για τους πλατινένιους και χρυσούς του δίσκους. Δεν θυμάται καν πού τους έχει φυλαγμένους - αν είναι κάπου μέσα στο σπίτι του ή ξεχασμένοι αλλού.

Μόνο όσα έχει ερμηνεύσει διατηρεί ακόμη στη μνήμη του. «Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση όταν ορισμένα από τα τραγούδια που έχω ερμηνεύσει συνεχίζει να τα τραγουδάει ο κόσμος και να αρέσουν 35 χρόνια μετά αφότου κυκλοφόρησαν, με αποτέλεσμα να θεωρούνται πλέον διαχρονικά. Τους πλατινένιους μου δίσκους τούς είχα πάντα κάπου καταχωνιασμένους. Δεν επιθυμούσα να τους βλέπουν οι γιοι μου, γιατί επεδίωκα να αισθάνονται ότι ο πατέρας τους είναι όπως όλοι οι άλλοι πατεράδες. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να νιώθουν καταπιεσμένα. Και τα μεγάλωσα με τέτοιο τρόπο που κατάλαβαν ότι κάνω αυτή τη δουλειά μόνο όταν τους το είπαν τα άλλα παιδάκια στο σχολείο. Μέχρι τότε δεν ήξεραν καν τι κάνω ή τι γίνεται με τον κόσμο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Οι μεγαλύτεροι γιοι του Θέμη Αδαμαντίδη, ο Μάρκος και ο Αντώνης, είναι 28 και 22 χρόνων, ενώ έχει και άλλα δύο μικρότερα αγόρια, τον Θέμη και τον Θέμη-Γιώργο, ηλικίας 5 και 3,5 χρόνων, αντίστοιχα, για τα οποία νιώθει υπερήφανος, αν και δεν θέλει να αναφέρει δημόσια πολλά για εκείνα ή την προσωπική του ζωή, «ώστε να είναι προστατευμένη». «Τα μικρότερα παιδιά μου μού έδωσαν μια καινούρια δύναμη, ώθηση και όρεξη. Περνάω πολύ χρόνο μαζί τους. Η καθημερινότητά μου είναι αφιερωμένη σε εκείνα, στις βόλτες μας -κυρίως στη θάλασσα-, στις κουβέντες που κάνουμε, στα παιχνίδια τους».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved