Χρύσα Παπά: «Τα τελευταία χρόνια θέλω κι εγώ την τρυφερότητα ή το ταπεράκι της μητέρας μου»
Showbiz

Χρύσα Παπά: «Τα τελευταία χρόνια θέλω κι εγώ την τρυφερότητα ή το ταπεράκι της μητέρας μου»

Στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Χρύσα Παπά, οι δύο γυναίκες συναντιούνται με αφορμή μια οικογενειακή «ιεροτελεστία». Έχει τέτοιες στιγμές με τη δική της οικογένεια;

«Οι γονείς μου είναι στη Θεσσαλονίκη και παρατηρώ πως τελευταία αποζητώ να συμβαίνει κάτι σαν συνήθεια ή ιεροτελεστία. Όχι κάτι συγκεκριμένο, αλλά, για παράδειγμα, κάθε φορά που πηγαίνω τώρα πια, προσπαθώ να μαθαίνω μια συνταγή. Να φτιάχνουμε κάτι καινούριο μαζί και μετά να το τρώμε. Το προκαλώ εγώ αυτό. Έχει μια γλύκα» τόνισε στο ΟΚ.
-Πόσα χρόνια είσαι στην Αθήνα;
«Στην Αθήνα ζω 11 χρόνια.»
-Τα βγάζεις εύκολα πέρα χωρίς την οικογενειακή θαλπωρή;
«Τα βγάζω πέρα πολύ άνετα, όμως τα τελευταία χρόνια θέλω κι εγώ την τρυφερότητα ή το ταπεράκι της μητέρας μου. (Γελάει.)Όχι ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά, αλλά, όποτε πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφω με το ταπεράκι, το απολαμβάνω»
-Είχες ποτέ πρότυπο τη μητέρα σου;
«Όχι, αν και ασυνείδητα βλέπω πως της μοιάζω σε πολλά, και ευτυχώς σε κάποια καλά. Συνειδητά 6δεν έλεγα ποτέ «θέλω να γίνω έτσι», αλλά μοιάζουμε σε πολλά. Αυτό δεν αποφεύγεται. Είναι αστείο να λες «όταν μεγαλώσω, δεν θα γίνω σαν εσένα». Το καλό είναι ότι, μεγαλώνοντας, κάποια χαρακτηριστικά που βλέπουμε στους γονείς μας μπορούμε να τα εξελίξουμε π να μην κάνουμε τα ίδια λάθη.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved