Στέλλα Καλλή: «Καμία σχέση μου δεν έφτασε κοντά στον γάμο»
Showbiz

Στέλλα Καλλή: «Καμία σχέση μου δεν έφτασε κοντά στον γάμο»

Η Στέλλα Καλλή απαντά. Πόση αλήθεια κρύβουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη;

«Δεν θα ήθελα να πω τίποτα πάνω σε αυτό» τόνισε στο ΟΚ.
-Πώς αντέδρασες όταν διάβασες σε περιοδικό όχι απλώς ότι είστε μαζί, αλλά και λεπτομέρειες για την προσωπική σας ζωή;
«Θύμωσα πολύ. Θυμώνω όταν γράφονται ψέματα. Από τη στιγμή που δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα εξοργίζομαι όταν διαβάζω τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Αισθάνομαι ότι εισβάλλουν κάποιοι στη ζωή μου, χωρίς να τους το έχω επιτρέψει, και περνάνε λάθος μηνύματα»
-Είσαι ερωτευμένη;
«Είμαι σε πολύ καλή φάση στη ζωή μου. Είμαι άνθρωπος που λειτουργεί καλύτερα όταν μέσα του νιώθει καλά γι' αυτό και αισθάνομαι τρομερά δυνατή αυτή την περίοδο.»
-Έχεις δεχτεί ποτέ πρόταση γάμου;
«Όχι, ποτέ. Νομίζω ότι όλοι καταλάβαιναν πως δεν με ενδιέφερε η παντρειά. Δεν είχα ποτέ τη φιλοδοξία να παντρευτώ. Ίσως έχει να κάνει και με τους γονείς μου, που ποτέ δεν με ρώτησαν πότε σκοπεύω να παντρευτώ. Αυτό που παντά με συμβούλευαν ήταν να κοιτάω τη δουλειά μου, να είμαι ανεξάρτητη και να βασίζομαι στις δικές μου δυνάμεις. Ο γάμος είναι κάτι πολύ μακρινό για μένα. Καμία σχέση μου δεν έφτασε κοντά στον γάμο, δεν είναι κάτι που επιθυμώ ή επιδιώκω. Δεν ξυπνώ και δεν κοιμάμαι με την αγωνία να παντρευτώ. Δεν περιμένω να υπάρξω μέσα από κανέναν σύντροφο. Τα έχω βρει με τον καυτό μου, μπορώ να ζήσω μόνη μου και δεν χρειάζομαι δεκανίκια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved