Δούκισσα Νομικού: «Πλέον, δε φοβάμαι να εκτεθώ»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Πλέον, δε φοβάμαι να εκτεθώ»

Η Δούκισσα Νομικού κατάφερε πολλά στα επαγγελματικά της. Θεωρεί ότι κάποια στιγμή έκανε μια επανάσταση που ίσως δεν αντιληφθήκαμε; Επανάσταση στον ίδιο της τον εαυτό, στο κατεστημένο, σ' αυτό που περίμεναν οι άλλοι από εκείνη;

«Ξεκινώντας να δουλεύω σ' αυτό το χώρο, ήμουν πολύ μικρή, και φοβισμένη, άρα και αποστασιοποιημένη, ήθελα να είμαι αρεστή. Ήθελα να κάνω τους γονείς μου υπερήφανους, καθώς ο πατέρας μου ήταν αναγνωρίσιμο και ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να κάνω ακόμα και το παραμικρό που θα τον θίξει. Ήταν λάθος μου, καθώς ήταν και παραμένει άνετος, εξακολουθώντας να μου δείχνει μπιστοσύνη. Μόνη μου αυτοπεριορίστηκα. Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν ικανοποιούσα ιόν εαυτό μου, καθώς προσπαθώντας να είμαι αρεστή στους άλλους, ουσιαστικά απέκλινα από τους στόχους μου, μειώνοντας εγώ η ίδια τα όριά μου. Τον τελευταίο καιρό εκφράζω αυτό που θέλω και δε φοβάμαι να ρισκάρω, γι' αυτό και μ' αρέσει-να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα, χωρίς να μ' ενδιαφέρει σε καθοριστικό σημείο η γνώμη των άλλων» τόνισε στο Hello.
-Πού νιώθεις ότι πήρες ρίσκο;
«Η συμμετοχή μου σε δυο ταινίες του Νίκου Παναγιωτόπουλου και η θεατρική παράσταση έκανα πέρυσι, ήταν εντελώς έξω από τα νερά μου. Σαφώς και δούλεψα παραπάνω, για να είμαι αξιοπρεπής και να βγάλω ασπροπρόσωπους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν. Αν, ωστόσο, αυτές οι προτάσεις έρχονταν τρία χρόνια νωρίτερα, θα τις είχα αρνηθεί. Πλέον, δε φοβάμαι να εκτεθώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved