Παρθένα Χοροζίδου: «Με τους δικούς μου ανθρώπους και την παρέα μου ήμουν πολύ παλιόπαιδο»
Showbiz

Παρθένα Χοροζίδου: «Με τους δικούς μου ανθρώπους και την παρέα μου ήμουν πολύ παλιόπαιδο»

Τελειώνοντας το σχολείο, η Παρθένα Χοροζίδου αποφάσισε ότι θα έρθει στην Αθήνα να ακολουθήσει την επιθυμία της να γίνει ηθοποιός.

«Δεν έχω κάνει κάποια άλλη δουλειά, μόνο αυτό έχω σπουδάσει. Η αρχή έγινε με τον Σταμάτη Κραουνάκη, που είχε έρθει με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας να γίνει καλλιτεχνικός διευθυντής για μία χρονιά. Έκανε μια μεγάλη οντισιόν και διάλεξαν 20 παιδιά - μέσα σε αυτά ήμουν κι εγώ. Τότε γνώρισα το θέατρο και μαγεύτηκα. Όλοι γύρω μου το θεωρούσαν φυσικό να μου αρέσει αυτό το πράγμα, εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν το ήξερα. Είπα να το δοκιμάσω. Οι άλλοι μου έλεγαν να γίνω ηθοποιός, γιατί ήμουν η χαρά της παρέας, πειραχτήρι. Έδωσα εξετάσει στη σχολή, ήμουν κι άρρωστη. Θυμάμαι τότε, αλλά δεν ήθελα να πάνε τσάμπα τόσα χιλιόμετρα που είχα κάνει. Πήγα στη Σχολή Θεοδωσιάδη κι εκείνα τα χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα. Μακάρι να μπορούσα να ξαναγυρίσω. Στο σχολείο δεν θα ξαναγύρναγα, στη σχολή μου όμως ευχαρίστως» τόνισε στο Λοιπόν
- Στο σχολείο πώς τα πήγαινες;
«Στο σχολείο ήμουν ντροπαλή, αλλά με τους δικούς μου ανθρώπους και την παρέα μου ήμουν πολύ παλιόπαιδο, πολλές πλάκες, δεν ήμουν ήσυχο παιδί. Από την άλλη μεριά, δεν έβγαινα έξω βόλτα. Μου έλεγαν οι γονείς μου: «Βγες παιδί μου με την αδελφή σου μια βόλτα». Αγαπούσα την επιλογή να κάθομαι μόνη μου πολλές φορές, να σκέφτομαι το μέλλον μου και καμιά φορά το κάνω και τώρα. Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω ηθοποιός, είπαν «ναι». Ήταν πάντα τεράστια βοήθεια δίπλα μου σε όλη μου τη ζωή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved