Δέσποινα Καμπούρη: «Είμαι ένας ακραία φοβικός άνθρωπος»
Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: «Είμαι ένας ακραία φοβικός άνθρωπος»

Για το αν έχει φοβίες αλλά και αν έχει χτυπήσει την πόρτα του ψυχολόγου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Δέσποινα Καμπούρη.


Έχεις φοβίες; «Είμαι ένας ακραία φοβικός άνθρωπος, που απλά προσπαθώ να το κρατώ μέσα μου, για να μην αντιλαμβάνονται οι άλλοι τις αδυναμίες μου»


Με το παιδί έχει ενταθεί αυτό; «Σε μεγάλο βαθμό θα έλεγα. Γιατί ξέρω ότι η μητέρα είναι κάτι αναντικατάστατο και σκέφτομαι ότι δεν θα ήθελα ποτέ να πάθω κάτι και να μην είμαι κοντά στην Έλενα. Αυτό έχει γιγαντωθεί στο μυαλό μου και είμαι πολύ πιο προσεκτική πια σε όλα, από το πώς οδηγώ μέχρι το τι τρώω ή κάνω συχνάπροληπτικές εξετάσεις. Έχω γίνει πιο συγκροτημένη. Αυτό είναι ένα από τα χιλιάδες πράγματα που μου έχει προσφέρει η μητρότητα»


Έχεις κάνει ψυχανάλυση; «Έχω κάνει. Το να γνωρίσεις πολύ καλά κρυφές πτυχές του εαυτού σου και να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες που δεν ήξερες καν ότι υπήρχαν καμιά φορά μπορεί να είναι και λίγο επικίνδυνο γιατί διαταράσσει πράγματα που ίσως είχες δεδομένα στη ζωή σου. Πιστεύω ότι με βοήθησε πάρα πολύ. Νιώθω ότι γνώρισα καλύτερα τον ίδιο μου τον εαυτό που δεν τον ήξερα όλα αυτά τα χρόνια και έχω μάθει να ισορροπώ με όλους και όλα γύρω μου», λέει η διευθύντρια του mothersblog.gr στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved