Τι συνέβη στους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον Ιησού;
Showbiz

Τι συνέβη στους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον Ιησού;

Αρκετοί είναι οι ηθοποιοί που κλήθηκαν να ενσαρκώσουν τον Ιησού.

Ένας ρόλος με πολλές απαιτήσεις και δυσκολίες που όπως όλα έδειξαν δεν τους έκανε καλό στην πορεία τους. Η εξέλιξη αυτών των ηθοποιών που τόλμησαν να διαπράξουν αυτή την «ιεροσυλία» δεν ήταν και οι καλύτεροι. Στο κείμενο που ακολουθεί θα δείτε τι συνέβη σε αυτούς τους ηθοποιούς!


Ο Tζέιμς Καβίζελ έπαιξε στην ταινία «Τα πάθη του Χριστού» του Μελ Γκίμπσον το 2004. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων τον χτύπησε δύο φορές κεραυνός, έπαθε εξάρθρωση του ώμου του καθώς κουβαλούσε τον κινηματογραφικό σταυρό, υπέφερε αργότερα από υποθερμία και τραυμάτισε σοβαρά το χέρι του.

Ο Tζέφρι Χάντερ εννιά χρόνια μετά την ταινία «O Βασιλεύς των Βασιλέων» του Σεσίλ Ντε Μιλ, παντρεύεται την αγαπημένη του αλλά ο γάμος του δεν πετυχαίνει. Μάλιστα, έπαθε δύο εγκεφαλικά επεισόδια και πεθαίνει από εσωτερική αιμορραγία μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στα 42 του χρόνια.


Ο Ρόμπερτ Πάουελ πρωταγωνίστησε στην σειρά «O Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι το 1977. Μάλιστα, ταυτίστηκε τόσο πολύ με το πρόσωπο του Ιησού, που έπαψε να δέχεται επαγγελματικές προτάσεις για να υποδυθεί άλλους κινηματογραφικούς ρόλους. Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Σύμφωνα με έναν θρύλο, όποιος ερμηνεύει το ρόλο του Χριστού δεν έχει καλή τύχη. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι η εμπειρία αυτή σου αλλάζει τη ζωή και σε σημαδεύει για πάντα».

Ο Γουίλιαμ Νταφόε έπαιξε στην ταινία «Ο Τελευταίος Πειρασμός» του Μάρτιν Σκορσέζε το 1988. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Νταφόε τυφλώθηκε εντελώς από το ένα του μάτι, μετά από αλλεργία που παρουσίασε. Ο ίδιος έπειτα από χρόνια και αφού ανέκτησε πλήρως την όρασή του, εξομολογήθηκε: «Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχα το θράσος να πιστέψω ότι μπορούσα να ενσαρκώσω τον ίδιο τον Χριστό»

Ο Τεντ Νίλεϊ έπαιξε στο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar» το 1973. Κάπου εκεί τελείωσε και η καριέρα του με εξαίρεση κάποια διαφημιστικά σποτ και δύο τρεις b-list ταινίες. Βρέθηκε στα αζήτητα την ώρα που πίστευε πως η καριέρα του θα εκτοξευθεί στα ύψη μετά τη συγκεκριμένη κινηματογραφική του επιτυχία.

Τέλος, ο Αλέξης Γκόλφης έπαιξε στην ταινία «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται» το 1976. Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Μανωλιό και από εκείνη τη στιγμή η ζωή του πήρε την κάτω βόλτα. Μετά την ταινία, αρρώστησε, εθίστηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και βρέθηκε νεκρός τον Αύγουστο του 2007, στα 59 του, στην πλατεία Κολιάτσου. Τελευταία τραγική πινελιά στάθηκε το γεγονός ότι το πτώμα του παρέμεινε για δύο μήνες στο νεκροτομείο χωρίς να τον αναζητήσει κανείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved