Ο Έλληνας δικηγόρος που μας κάνει να σκεφτούμε να… εγκληματήσουμε!
Showbiz

Ο Έλληνας δικηγόρος που μας κάνει να σκεφτούμε να… εγκληματήσουμε!

Ο Έλληνας δικηγόρος που μας κάνει να σκεφτούμε να... εγκληματήσουμε. Δείτε τον και θα... καταλάβετε τι εννοούμε.

Ο Τάσος Ρεπάκης μιλά στο ΕΓΩ και μας συστήνεται.
-Πώς έφτασες μέχρι εδώ;
«Γεννήθηκα πριν από 29 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσα στην Καβαλά και συγκεκριμένο στο Παληό, ένα παραλιακό προάστιο, το οποίο και θεωρώ πατρίδα μου γιατί έζησα εκεί μέχρι τα δεκαοχτώ μου. Είμαι παιδί της επαρχίας, ο πατέρας μου είναι δικηγόρος και η μητέρα μου ασχολείται με τα οικιακά».
-Έχεις άλλα αδέλφια;
«Συνολικά άλλα τέσσερα ετεροθαλή από τον πρώτο γάμο της μητέρας μου και τον πρώτο γάμο του πατέρα μου.»
-Η απόφαση σου να ασχοληθείς με τη νομική είχε να κάνει με το γεγονός πως ο πατέρας σου είναι δικηγόρος;
«Αυτός ήταν ο ένας λόγος. Ο δεύτερος είναι ότι συνειδητοποίησα πως μου αρέσει αυτή η δουλειά και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μου εκφράζονται καλύτερα μέσα από τη δικηγορία. Οπότε το έθεσα ως στόχο. Έδωσα εξετάσεις και πέρασα τελικά στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής Αθήνας, την οποία και τελείωσα.»
-Τι έκανες όταν πήρες το πτυχίο σου;
«Πήγα φαντάρος και με το τέλος της θητείας μου ετοίμασα τα χαρτιά μου και έφυγα για το Λονδίνο προκειμένου να συνεχίσω τις σπουδές μου. Αυτή θεωρώ πως ήταν και η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει πότε.»
-Το modeling πώς προέκυψε;
«Το modeling ήρθε όταν ήμουν στο Λονδίνο. Το πρώτο έτος των σπουδών μου εκεί είχαμε μια οικογενειακή ατυχία. Αρρώστησε ο πατέρας μου, γεγονός που καθιστούσε απαραίτητη και τη δική μου συμβολή με κάποιο τρόπο στα έξοδα μου που ήταν πάρα πολλά. Έτσι παράλληλα με το πανεπιστήμιο, ξεκίνησα να δουλεύω στα Harrods ως πωλητής στα αρώματα. Εκεί κατάλαβα ότι λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης έκανα εύκολα περισσότερες πωλήσεις από τους συναδέλφους μου και κυρίως στις γυναίκες. Μάλιστα αυτές που προέρχονταν από αραβικές χώρες με έβλεπαν ως κάτι εξωτικό και ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μου. Την ίδια εποχή και παρά το γεγονός πως πληρωνόμουν πάρα πολύ καλά, έψαχνα να βρω κάποιες άλλες επαγγελματικές διεξόδους που θα μου επέτρεπαν να παρακολουθώ τα μαθήματα μου απερίσπαστος.»
- Και τι έγινε;
«Μια μέρα που γυρνούσα από τη δουλειά με την τότε κοπέλα μου, με σταμάτησε στο δρόμο η Dival, η οποία δουλεύει για το IMG, το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων στον κόσμο, και έχει ανακαλύψει μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα όπως την Alexa Chung και με ρώτησε «Συγγνώμη, αλλά σε ποιο πρακτορείο είσαι;» Το αστείο είναι πως της απάντησα ότι ήμουν στο ΤΒΟ, ένα πρακτορείο ευρέσεως εργασίας όπου είχα απευθυνθεί αναζητώντας δουλειά. Όταν με ρώτησε ποιο πρακτορείο ήταν αυτό, καθώς δεν το ήξερε την ενημέρωσα σα είναι αυτό που στέλνει πωλητές στα Harrods. «Όχι», μου λέει, «σε ποιο πρακτορείο μοντέλων είσαι». Της είπα πως δεν έκανα modeling και αυτή δυσκολεύτηκε να το πιστέψει. Τέλος πάντων, μου έδωσε την κάρτα της και ξεκίνησα μια πολύ καλή συνεργασία μαζί της, με αποτέλεσμα να κάνω αρκετές μεγάλες δουλειές στο Λονδίνο για περιοδικά μόδας, εταιρείες ρούχων, αλλά και στην Ασία, την καμπάνια για τα Jack ang Jones κ.ά.»
-Πώς σε αντιμετωπίζουν οι πελάτες σου ή ο κόσμος στα δικαστήρια;
«Η αλήθεια είναι ότι στα δικαστήρια με κοιτούν κάπως σαν εξωγήινο, γιατί και το ντύσιμο μου είναι λίγο πιο βρετανικό. Έχουν συνηθίσει το κοστούμι και τη γραβάτα, αλλά τα αντιμετωπίζουν πιο πολύ ως... στολή δουλειάς.»
-Το γεγονός ότι διαφέρεις από τους συναδέλφους σου έχει να κάνει με το ναρκισσισμό και τη ματαιοδοξία σου;
«Σίγουρα ως ένα σημείο υπάρχει και ναρκισσισμός και ματαιοδοξία και αυτό είναι θεμιτό. Αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση, το ίδιο θα έκανα από τη στιγμή που αρέσει σε εμένα. Δεν σκέφτομαι τι θα πει ο κόσμος ούτε προσαρμόζομαι στις απόψεις των άλλων.»
- 'Έχεις αντιληφθεί ποτέ ότι η εμφάνιση σου έχει επηρεάσει θετικά την έκβαση μιας υπόθεσης, παρόλο που φαινόταν ότι θα κατέληγε διαφορετικά;
«Συμπάθεια από γυναίκες δικαστές έχω εισπράξει. Άλλωστε ο νομικός χώρος είναι γυναίκα κρατούμενος. Αυτό το οποίο σίγουρα βλέπω είναι ότι, ως δικηγόρος, κρίνομαι - περισσότερο από την εμφάνιση μου, μέχρι να μου δοθεί η ευκαιρία να κριθώ γιο τη δουλειά μου.»
-Αυτό όμως δεν είναι άδικο για εσένα;
«Δίκαιο άδικο, έτσι είναι. Τα πρώτα πέντε λεπτά της ώρας είναι εύκολα. Τα υπόλοιπα πενήντα πέντε η πρόκληση του να πείσεις είναι διπλή. Γιατί πρέπει να πείσεις ότι εκτός από ωραίος είσαι και καλός στη δουλειά σου. Υπάρχει αυτή η προκατάληψη ότι ο Θεός δεν τα δίνει όλα μαζί. Θα πάρει κάτι και θα το δώσει κάπου αλλού.¨
- Αν σου έκαναν πρόταση για μια πολύ μεγάλη δουλειά στο modeling που θα σου απέφερε πολλά χρήματα αλλά θα σου άνοιγε και πόρτες, θα εγκατέλειπες τη δικηγορία;
«Όσο μπορώ να κάνω και τα δύο παράλληλα, θα συνεχίσω έτσι, αλλιώς τη δικηγορία δεν την αφήνω. Στο παρελθόν έχω βρεθεί μπροστά σε κάποια διλήμματα και είπα όχι. Η δικηγορία ως άνθρωπο με γεμίζει πιο πολύ. Το modeling μου καλύπτει μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα μου, τη ματαιόδοξη και, αν θέλεις, πιο pop».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved