Άννα Βίσση: «Πέρυσι το καλοκαίρι ξέφυγα για λίγο, ας πούμε ότι πάχυνα, και αυτό δεν ήταν απλό»
Showbiz

Άννα Βίσση: «Πέρυσι το καλοκαίρι ξέφυγα για λίγο, ας πούμε ότι πάχυνα, και αυτό δεν ήταν απλό»

H Άννα Βίσση έχει γίνει πρότυπο για πολλές γυναίκες. Δίνει την εντύπωση πως είναι «στρατιώτης» και φροντίζει πάντα για τη φυσική της κατάσταση. Δεν έχει ξεφύγει ποτέ από το πρόγραμμα διατροφής της;

«Μακάρι να είμαι πρότυπο, όπως μου λέτε, με την έννοια να εμπνέω κάποιους ανθρώπους να ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Έχουν υπάρξει περίοδοι που κι εγώ κάνω διαλείμματα από την πειθαρχία και τη «στρατιωτική ζωή», αλλά έχω υποστεί τις συνέπειες. Πέρυσι το καλοκαίρι ξέφυγα για λίγο, ας πούμε ότι πάχυνα, και αυτό δεν ήταν απλό. Ωστόσο, γρήγορα επανήλθα. Μπορεί να ακούγεται ματαιόδοξο, αλλά πρέπει να σφύζεις από υγεία για να έχεις ενεργεία. Γιατί αυτό που κάνω είναι πολυσύνθετο και δύσκολο. Απαιτεί καλή ζωή και πειθαρχία. Αυτό υλικά το έχω στο DΝΑ μου» τόνισε στο Secret.
-Και όλο αυτό το αυστηρό πρόγραμμα το ακολούθησες τόσο ευλαβικά για να αντεπεξέλθεις στις «Καμπάνες του Edelweiss». Από πέρσι όμως το ύφος σου ήταν ήδη πιο θεατρικό.
«Ήταν όντως μια επίπονη παράσταση, αλλά όλοι μας είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή. Άξιζαν τον κόπο οι όποιες θυσίες. Επίσης, πιστεύω στη θεατρικότητα, ειδικά όταν είσαι ένας καλλιτέχνης που τα περισσότερα τραγούδια που σου έχουν γράψει είναι ανάλογα. Ο Νίκος Καρβέλας, που υπογράφει το μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφίας μου, δεν πιστεύω ότι έχει γράψει απλά τραγούδια. Υπάρχουν και τα απλά, αλλά συνήθως θέλει να μεγαλουργεί. Θυμάμαι καίσιο «Χάος», που κάναμε άλλα τραγούδια, σαν το «Θάνατος», τόσα χρόνια πριν που χρησιμοποιούσαμε πολλά τεχνικά, ωραία και εντυπωσιακά πράγματα. Και για αυτό όταν μου λένε «έκανες μπουζούκια», εγώ λέω «δεν ήταν μπουζούκια, ήταν παραστάσεις». Υπάρχουν πιστεύω κάποιοι καλλιτέχνες που πας να τους ακούσεις όχι μόνο για να διαεικόνες. Όπως επίσης υπάρχουν αυτά τα μαγαζιά που πας να διασκεδάσεις και δεν σε ενδιαφέρει ποιοι είναι αυτοί που τραγουδάνε. Πας απλώς για να ξεδώσεις. Αυτά εγώ τα θεωρώ μπουζούκια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved