Παπουτσάκη: Ο Μάξιμος, η μητρότητα και οι αλλαγές στη σχέση της με τον Παναγιώτη Πιλαφά!
Showbiz

Παπουτσάκη: Ο Μάξιμος, η μητρότητα και οι αλλαγές στη σχέση της με τον Παναγιώτη Πιλαφά!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της μίλησε για τον δύο χρονών γιο της, τον Μάξιμο, την μητρότητα και κατάμ πόσο αυτή άλλαξε τη σχέση της με τον σύζυγό της!

Για τον γιο της Μάξιμο που κοντεύει τα 2 είπε: "Το περίμενα πώς και πώς να μιλήσει. Η επικοινωνία είναι ό,τι πιο σημαντικό για μένα, ακόμα και με το μικρό. Επειδή του μιλάμε πολύ, είναι ένα παιδί που έχει μάθει να ακούει, ενώ ακόμα κι όταν δυστροπεί, μεταπείθεται με την κουβέντα. Δεν του αρέσει να του ξεκόβεις κάτι, να λες ένα ξερό "δεν γίνεται", θέλει να του εξηγήσεις. Βέβαια, όταν αυτό δεν πιάνει που δεν συμβαίνει συχνά, θα πεις και το "δεν γίνεται"".

Για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά ανέφερε: "Είναι φοβερός μπαμπάς. Είχε επαφή με τον Μάξιμο από τότε που ήταν ημερών, τον φρόντιζε, τον άλλαζε. Το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι η μπάλα, αν και τελευταία ο Μάξιμος έχει και μια ακόμα πιο δυνατή αγάπη, τα βιβλία. Παίρνει τα παραμύθια, τα ξεφυλλίζει και λέει μόνος του τις ιστορίες.".

Για τις αλλαγές που έφερε στο ζευγάρι το μωρό δήλωσε: "Γενικά ήμασταν αρκετά ψύχραιμοι. Το γεγονός πως ήμασταν νέο ζευγάρι ή που θα μας χώριζε ή που θα μας ένωνε. Συνέβη το δεύτερο, αν και υπήρχαν στιγμές που ήταν πολύ ζόρικες. Ειδικά ο πρώτος χρόνος που θήλαζα και ο μικρός ήταν πολύ δύσκολος στον ύπνο. Ήταν ωραίο όλο αυτό, αλλά και δύσκολο. Παρ' όλα αυτά, είχαμε την ψυχραιμία να το αντιμετωπίσουμε. Το θέλαμε πολύ και οι δύο το παιδί, δεν είναι ότι κάποιος αγκομαχούσε ή έλεγε "τώρα πού μπλέξαμε..." Ήμασταν και οι δύο πολύ αποφασισμένοι, έτσι όλα κύλησαν καλά και αυτή η διαδικασία μάς ένωσε".
Πηγή:Instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved