Καίτη Γκρέυ: Το μεγαλύτερο παράπονό της…
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: Το μεγαλύτερο παράπονό της…

Στα μέσα της δεκαετίας του '90 η Καίτη Γκρέυ μία ακόμα φορά, κάνει μεγάλη επιτυχία με το συγκρότημα Εκείνος και Εκείνος, με το διαχρονικό πλέον τραγούδι «Μια γυναίκα μόνο ξέρει να σου πει».

«Θα μπορούσα να συνεχίσω να τραγουδάω. Σταμάτησα όταν έπρεπε. Δεν είχα κουραστεί και η φωνή μου άντεχε. Μου ζητάνε ακόμα και σήμερα να τραγουδήσω. Δεν πάω όμως. Δεν μου λείπουν τα μπουζούκια. Είχα κάποια προβλήματα με την υγεία μου και φοβήθηκα. Έπρεπε να κοιτάξω την Καίτη» λέει σε καθημερινή εφημερίδα. «Κάθε χρόνο μού ζητούσαν επίμονα να κάνω μια εκπομπή. Ο κόσμος με έβρισκε στον δρόμο, με παρακαλούσε. Και, όπως μου έλεγαν, αυτές οι εκπομπές κάνουν θραύση στο ίντερνετ. Ο κόσμος, αγάπη μου, λατρεύει το παλιό λαϊκό. Στα νυχτερινά κέντρα, αν δεν βάλουν παλιό λαϊκό, ο λαός δεν διασκεδάζει.Πηγαίνω καμιά φορά στη λαϊκή αγορά και μου φυλάνε τα χέρια, τόση αγάπη και λατρεία μού έχουν. Ομως κι εγώ δεν μπορώ να αγνοήσω αυτόν τον κόσμο που με έκανε Καίτη Γκρέυ. Τους είμαι πάντα ευγνώμων» δηλώνει συγκινημένη για τις σκηνές λατρείας που ζει.
Το μεγαλύτερο παράπονό της από όλα όμως είναι τα πνευματικά δικαιώματα, τα οποία -όπως λέει- δεν εισπράττει, αν και έχει ερμηνεύσει 2.500 τραγούδια. «Νιώθω μεγάλη αδικία, οι εταιρίες να εκμεταλλεύονται τη φωνή μου για μισό και πλέον αιώνα και εγώ να μην έχω πάρει ούτε ευρώ. Το έχω βάρος στη συνείδησή μου να έχω προσφέρει τόσα, οι εταιρίες να βγάζουν CD με τη φωνή μου και εγώ να μην έχω πάρει τίποτα. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάω στον εισαγγελέα» λέει με παράπονο.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved