Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω να κοιμηθώ δύο χρόνια»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω να κοιμηθώ δύο χρόνια»

Για το πόσο έχει αλλάξει από τότε που έγινε μανούλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτοντας πως έχει να κοιμηθεί δυο χρόνια.


Πόσο έχεις αλλάξει τώρα πια που είσαι μανούλα;
«Ο ερχομός του μωρού μου με άλλαξε και με ωρίμασε σε όλα τα επίπεδα. Εξολόθρευσε την όποια εγωκεντρικότητα μπορεί να είχα και έδωσε φυσικά και άλλη διάσταση στο τι πάει να πει αγάπη»


Αυτά λέμε τελικά όλες οι μαμάδες κι όσοι δεν έχουν παιδιά μάς βρίσκουν εντελώς προβλέψιμες.
«Το ξέρω ότι όλα αυτά που λέω κι εγώ μπορεί να φαντάζουν λίγο γραφικά ή αν θες κοινότοπα και τετριμμένα... m Ομως, αυτή είναι η αλήθεια. Τι άλλο να πεις για το παιδί σου; Υπάρχει κάτι άλλο να σου πω εκτός από το ότι ο Μάξιμος είναι η ίδια μου η ζωή; Βέβαια, υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν νιώθουν την ανάγκη να κάνουν παιδί. Αν γίνεις γονιός καταλαβαίνεις όλα όσα άκουγες όλα εκείνα τα χρόνια που δεν είχες δικό σου παιδί»


Ηθελες να γίνεις μαμά;
«Βέβαια και ήθελα, όμως, δεν ανήκα και στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που από τα είκοσί τους χρόνια ονειρεύονται τον εαυτό τους αγκαλιά με ένα μωρό ή να τσουλούν ένα καρότσι. Μάλιστα, πρέπει να σου εξομολογηθώ ότι έτσι όπως μου τα έφερνε η ζωή υπήρξαν και περίοδοι που πίστεψα πως δεν θα έρθει ποτέ στον δρόμο μου ένα παιδί. Τώρα φυσικά καταλαβαίνω το τι θα μπορούσα να είχα χάσει»


Ενα δεύτερο μωρό θα έκανες;
«Δεν νομίζω πως θα ήθελα σε αυτήν τη φάση που βρίσκομαι να κάνω ένα δεύτερο παιδάκι. Σίγουρα, όμως, είναι κάτι που το σκέφτομαι σοβαρά, γιατί δεν θα ήθελα να αφήσω μόνο του τον Μάξιμο. Θα ήθελα να μπορέσω κάποια στιγμή να του χαρίσω ένα αδελφάκι. Απλώς για την ώρα θέλω λίγο να... κοιμηθώ! Έχω να κοιμηθώ δύο χρόνια», εξομολογείται στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved