Στέλλα Καλλή: «Προσπαθώ να καταπολεμώ τις ανασφάλειές μου»
Showbiz

Στέλλα Καλλή: «Προσπαθώ να καταπολεμώ τις ανασφάλειές μου»

Η Στέλλα Καλλή είναι πολύ όμορφη και έχει ένα από τα πιο ωραία σώματα της ελληνικής showbiz. Ποια είναι η σχέση της με τη ζυγαριά;

Στο παρελθόν, ως φοιτήτρια είχε κάποια περιττά κιλά, τα οποία σήμερα είναι για εκείνη μόνο μια δυσάρεστη ανάμνηση: «Έχω το άγχος να μην αισθανθώ ξανά όπως τότε και δεν σου κρύβω πως αν πάρω 1-2 κιλά, αμέσως προσπαθώ να επανέλθω» Έχει κάνει ποτέ υπερβολές στην προσπάθειά της να διατηρήσει τη σιλουέτα της; «Απειρες φορές πιάνω τον εαυτό μου να κάνει τέτοιες υπερβολές. Ωστόσο, δεν θα φτάσω στο σημείο να φάω βουλιμικά και να χάσω την μπάλα. Θέλω, όμως, να τα έχω καλά με το σώμα μου. Να μπαίνω στα ρούχα μου, που λένε. Χαίρομαι όμως τις γυναίκες που αισθάνονται όμορφα και με κάποια κιλάκια παραπάνω», λέει η ίδια στο «thema people».
Στη μάχη της με τις ανασφάλειες κάνει θαρραλέα βήματα. «Προσπαθώ να καταπολεμώ τις ανασφάλειές μου. Να αποδέχομαι το γεγονός ότι θα μεγαλώσω, ότι θα κάνω ρυτίδες. Λέω στον εαυτό μου: "Ας γεράσω και τι έγινε;". Δεν θέλω να γελοιοποιηθώ με υπερβολικές αισθητικές επεμβάσεις. Είναι ωραίο να συμβαδίζεις με την ηλικία σου». Βγαίνει έξω χωρίς make up και τακούνια; «Συνέχεια! Είμαι μόνιμα με φόρμες, με αθλητικά και άβαφτη. Αποφεύγω να παίζω τον ρόλο της τραγουδίστριας στo καφέ ή στο σούπερ μάρκετ. Τέτοιου είδους ανασφάλειες δεν τις έχω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν με πουν λιγότερο όμορφη».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved