Κάτια Ζυγούλη: «Διανύω μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής μου»
Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: «Διανύω μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής μου»

Το τελευταίο διάστημα η Κάτια Ζυγούλη προετοιμάζεται για το καινούργιο επαγγελματικό της «στοίχημα» που αφορά την παρουσίαση του Madwalk όπου καταξιωμένοι και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας θα συνυπάρξουν με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event, που συνδυάζει ανατρεπτικά live performances με μοναδικά fashion shows.

«Διανύω μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής μου, δουλεύοντας πάνω σε νέες συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτή την περίοδο ετοιμάζομαι εντατικά για το Madwalk και ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτού του event. Είναι ένας θεσμός που μου άρεσε πολύ από την αρχή, ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό fashion project που συνδέεται τέλεια με τη μουσική και δημιουργεί ένα ελκυστικό μείγμα. Με την ομάδα του Mad έχουμε ξεκινήσει εντατικές πρόβες, meetings fitting, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», λέει μιλώντας στη real για αυτή την πρόκληση.
Εκτός από την ίδια, που θα έχει τα ηνία της παρουσίασης, το concept θα επιμεληθούν οι fashion directors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης, με τον Φωκά Ευαγγελινό να υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνής και τον Κώστα Καπετανίδη την τηλεοπτική.
Έχοντας επιτύχει μια διεθνή καριέρα στον χώρο της μόδας -είναι μάλιστα από τις λίγες Ελληνίδες που το κατάφεραν- η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε για ένα μεγάλο διάστημα να μείνει εκτός και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Πλέον νιώθει έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά της με ενέργεια, δύναμη και λαχτάρα, αφού βρίσκεται σε συζητήσεις για τα επόμενα ισχυρά βήματά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved