Άννα Πολύζου: Μιλάει πρώτη φορά για το μωρό που περιμένει!
Showbiz

Άννα Πολύζου: Μιλάει πρώτη φορά για το μωρό που περιμένει!

Η Άννα Πολύζου έχει δει τη ζωή της να αλλάζει τους τελευταίους πέντε µήνες, από τότε δηλαδή που διαπίστωσε πως είναι έγκυος και πως πολύ σύντοµα θα γίνει µία ευτυχισµένη µανούλα.

Η χορεύτρια και χορογράφος του Dancing with the Stars, η οποία διανύει την πρώτη εγκυµοσύνη της, µιλάει για τα πρωτόγνωρα συναισθήµατα που νιώθει, έχοντας στο πλευρό της τον εδώ και περίπου δυόµισι χρόνια σύντροφό της, τον επίσης χορευτή Κίκη Κακουλλή, ο οποίος κατάγεται από την Κύπρο. «Είµαι πάρα πολύ ευτυχισµένη», παραδέχεται η όµορφη ξανθιά χορεύτρια και συνεχίζει: «Ζω µια εντελώς καινούργια ζωή, µε το σώµα µου να αλλάζει ριζικά. Αισθάνοµαι όµως καταπληκτικά και πιο δεµένη µε τον σύντροφό µου και περιµένουµε πώς και πώς να γεννηθεί ο γιος µας» είπε στη real.
Μόνο τυχαία δεν ήρθε στη ζωή του ζευγαριού το µωρό, αφού εδώ και καιρό ονειρεύονταν να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια. «Θέλαµε πολύ ένα µωράκι και όταν έµαθα πως είµαι έγκυος νιώσαµε µεγάλη ευτυχία µε τον σύντροφό µου, αν και δεν περιµέναµε πως αυτό θα συµβεί τόσο γρήγορα».
Η Άννα και ο Κίκης παρά το γεγονός ότι σε λίγους µήνες θα γίνουν γονείς, δεν βιάζονται να παντρευτούν. «Από τη στιγµή που προέκυψε το µωράκι µας, δίνουµε µεγαλύτερη βάση σε αυτό. Νοµίζω ότι ο γάµος θα γίνει αργότερα», αποκαλύπτει η επιτυχημένη χορεύτρια, η οποία µαζί µε τον αγαπηµένο της έχουν αποφασίσει το όνοµα που θα πάρει ο µικρός: «Στον γιο µας έχουµε αποφασίσει να χαρίσουµε το όνοµα Παναγιώτης, θα πάρει δηλαδή το όνοµα του µπαµπά του Κίκη».
Η Άννα, έχοντας µέχρι στιγµής µία πολύ καλή εγκυµοσύνη, όχι µόνο δεν έχει σταµατήσει να χορεύει, αλλά βρίσκεται καθηµερινά και διδάσκει στη σχολή που διατηρεί στην Αγία Παρασκευή. «∆εν έχω σταµατήσει καθόλου», λέει µε χαρά η ίδια και συνεχίζει: «Το σώµα µου έχει συνηθίσει να κάνει αυτές τις κινήσεις, οπότε δεν µου είναι κάτι ξένο. Βέβαια, δεν χορεύω όπως στους διαγωνισµούς και σαφώς είµαι πιο προσεκτική. Εχω όµως την αντοχή και κάνω όλα τα µαθήµατα». Όσο για τη σιλουέτα της που λόγω εγκυµοσύνης έχει αρχίσει να «στρογγυλεύει», δεν ανησυχεί. «Μέχρι τώρα έχω πάρει 4 κιλά και δεν µε ενοχλεί καθόλου. Ζω µια νέα φάση βλέποντας το σώµα µου να αλλάζει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved