Ο νέος έρωτας της Παυλίνας Βουλγαράκη
Showbiz

Ο νέος έρωτας της Παυλίνας Βουλγαράκη

Ερωτευμένη ξανά είναι η Παυλίνα Βουλγαράκη. Και το όνομα του... τυχερού;

Γιάννης Δημολίτσας. Είναι σκηνοθέτης και μάλιστα είναι γνωστός και για την τηλεοπτική διαφήμιση του ΟΠΑΠ ως «ανιψιός» που έχει βάλει στο μάτι την περιουσία του θείου του. Η κόρη του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιώργου Βουλγαράκη και ο Χανιώτης σκηνοθέτης είναι πλέον ένα από τα πιο hot ζευγάρια της πόλης όπως αναφέρει το Ciao. Το ειδύλλιο τους, επισφραγίζεται μάλιστα με φωτογραφίες τους στα social media που δείχνουν πόσο χαρούμενοι και ερωτευμένοι είναι.
Η γνωριμία της νεαρής τραγουδίστριας με τον σκηνοθέτη έγινε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ «Λαβύρινθοι». Πρωταγωνιστές του βιντεοκλίπ είναι ο Μπάμπης Στόκας και η 24χρονη Παυλίνα. Πίσω από τις κάμερες και με γενικό πρόσταγμα ήταν ο Γιάννης Δημολίτσας, που είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία. Η ατμόσφαιρα, οι ερωτικοί στίχοι της Παυλίνας, η εντυπωσιακή παρουσία της ήταν που έκαναν την καρδιά του νεαρού να σκιρτήσει.
Πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον του πρώην βουλευτή επιβεβαιώνει ότι η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νέος σύντροφος της είναι ζευγάρι, αλλά τόνισε ότι δεν ζουν ακόμα κατω από την ίδια στέγη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved