Σύλβια Δεληκούρα: «Δεν μου αρέσει πολύ το όνομα του μπαμπά μου»
Showbiz

Σύλβια Δεληκούρα: «Δεν μου αρέσει πολύ το όνομα του μπαμπά μου»

Η Σύλβια Δεληκούρα είναι μια περήφανη μητέρα ενός μικρού αγοριού. Έχουν αποφασίσει με τον σύζυγό της το όνομα που θα του δώσουν;

«Ίσως βάλω δεύτερο όνομα, που μάλλον θα το κάνω, γιατί το γουστάρω κιόλας, το όνομα του πατέρα μου, που είναι πολύ καλός. Τώρα ανακαλύπτω τον πατέρα μου. Η μητέρα μου είναι μεγάλη βοήθεια γι' αυτό το ξεκίνημα μου, ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή. Η μαμά μου ζει στην Πάτρα, αλλά έμεινε μαζί μου πολύ καιρό. Τις πρώτε5 40 ημέρες τις περάσαμε μαζί. Τώρα ανακαλύπτω πόσο γλυκός άνθρωπος είναι ο πατέρας μου και θα ήθελα πολύ να δώσω στο γιο μου ως δεύτερο το όνομα του πατέρα μου» τόνισε στο Λοιπόν
-Γιατί όχι πρώτο;
«Γιατί δεν μου αρέσει πολύ το όνομα του μπαμπά μου. (Γέλια.) Τον λένε Βαγγέλη και δεν θέλω να λέω το γιο μου Βαγγέλη. (Γέλια.) Εκείνος δεν θέλει, δεν είναι τέτοιος παππούς. Όσο δεν το θέλει, τόσο το γουστάρω»
-Σε παλιότερη κουβέντα είχες πει ότι δεν ήσουν η γυναίκα που ήθελες να παντρευτείς.
«Ναι, δεν έχω παντρευτεί και δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε με τον Δημήτρη. Δεν μας νοιάζει και πάρα πολύ. Εκτός κι αν βρω ένα πολύ ωραίο μέρος και γίνει ένα παρτάκι, οπότε μπορεί να υπάρξει ένα γάμος. Αν είναι ένας παπάς κι έχει όλα αυτά που έχει ένας πνευματικός άνθρωπος, όχι όπως κυκλοφορεί το μοντέλο, χωρίς ταμπού και «πρέπει». Να είναι άνθρωπος του θεού, κι αυτό φαίνεται στα μάτια. Αν βρω έναν τέτοιον άνθρωπο να με παντρέψει, θα το ήθελα πολύ. Αυτό που με νοιάζει είναι η βάφτιση του γιου μου.»
- Ονειρεύεσαι τη βάφτιση του γιου σου και όχι το γάμο σου;
«Ακριβώς. Ονειρεύομαι τη βάφτιση, όχι το γάμο μου. Ο γάμος μου μπορεί να γίνει, μπορεί και όχι. Στο μεταξύ, είμαι πολύ τυχερή, γιατί έτσι είναι και ο Δημήτρης, ο σύντροφός μου, ο οποίος δεν είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved