Αναστασία Δρακά: «Όλες οι κριτικές είναι δεκτές, αρκεί να γίνονται με σεβασμό»
Showbiz

Αναστασία Δρακά: «Όλες οι κριτικές είναι δεκτές, αρκεί να γίνονται με σεβασμό»

Την Αναστασία Δρακά την γνωρίσαμε ως χορεύτρια στο DWTS και τώρα την βλέπουμε να πρωταγωνιστείς στο Μπρούσκο. Πώς έγινε αυτή η μετάβαση;

«Το να με χαρακτηρίζει κάποιος «ηθοποιό» είναι υπερβολικό. Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική. Μου προέκυψε αυτή η ευκαιρία λόγω της καλής σχέσης μου με τον Ανδρέα Γεωργίου και με τα άτομα της παραγωγής και μου πρότειναν να υποδυθώ την Άννα θεωρώντας ότι μπορώ να το κάνω. Και για αυτούς ήταν ρίσκο. Το είδα ως ευκαιρία και είπα πως έχω τον χορό, ας κάνω και κάτι καινούργιο» τόνισε στo Mytv.
-Σε βοήθησε κάποιος να προσεγγίσεις τον ρόλο σου;
«Με άφησαν να διαβάσω τον ρόλο και να δούμε κάθε σκηνή πώς θα την πάω. Από κει και πέρα είναι πάντα δίπλα μου ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Στάμος Τσάμης. Όλοι με στηρίζουν πολύ και παραδέχομαι πως είμαι άσχετη σε αυτό το θέμα. θέλω την άποψη τους και τη συμβουλή τους σε ό,τι και αν μου πουν.¨
-Θα ήθελες να συνεχίσεις να ασχολείσαι με την υποκριτική;
«Θα ήθελα να αποκτήσω κάποιες γνώσεις στην υποκριτική, γιατί μου αρέσει. Ωστόσο δεν ξέρω αν θα έχει ανταπόκριση σε άλλη δουλειά. Τον χορό, βέβαια, δεν θα τον άφηνα ποτέ, εκτός αν δεν με κρατούσε το σώμα μου. Άλλωστε, με τον χορό μπήκα στην τηλεόραση. Μέσα από αυτόν ήρθαν όλα τα υπόλοιπα και, γενικά, η εξέλιξη μου.»
- Φοβήθηκες αρνητικές κριτικές όταν ξεκίνησες να δουλεύεις ως ηθοποιός;
«Όλες οι κριτικές είναι δεκτές, αρκεί να γίνονται με σεβασμό. Το ότι είμαι και χορεύτρια και προέρχομαι από αυτόν τον χώρο δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να με σέβονται. Αυτό που μου αρκεί είναι ότι κάνω συνεργασίες με ωραίους ανθρώπους. Καθένας είναι ελεύθερος να πει την άποψη του, την ακούω και ή θα με βοηθήσει ή όχι.»
- Όσο χορεύατε στο DWTS, δημοσιεύματα Σας ήθελαν ζευγάρι με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Τι ισχύει τελικά;
«Με τον Θεοχάρη έχουμε μια υπέροχη συνεργασία και μια πολύ ωραία σχέση. Περνάμε πολλές ώρες μαζί. Όλα τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον. Τον κόσμο πιο πολύ τον ενδιαφέρουν ο Πάτροκλος και η Άννα παρά τα υπόλοιπα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved