Σπύρος Πούλης: «Η ελληνική κοινωνία από τα αρχαία χρόνια ήταν μια ελεύθερη κοινωνία»
Showbiz

Σπύρος Πούλης: «Η ελληνική κοινωνία από τα αρχαία χρόνια ήταν μια ελεύθερη κοινωνία»

O Σπύρος Πούλης συμμετέχει στην σειρά Συμμαθητές στον ΑΝΤ1. Φοβήθηκε να πεί το «ναι» γι' αυτόν τον ρόλο μήπως τυποποιηθεί;

«Οχι, καθόλου... Είναι ένας ρόλος. Και πριν τρία χρόνια είχα παίξει έναν δολοφόνο. Δε φοβήθηκα. Να φοβηθώ τώρα επειδή ο ρόλος είναι γκέι; Γιατί; Νομίζω ότι το έχω δουλέψει πολύ καλά και με την καθοδήγηση του Βασίλη Θωμόπουλου βγήκε ένα καλό αποτέλεσμα, έτσι όπως το θέλαμε» τόνισε στο Mytv.
-Πόσο κοντά είναι αυτή η εικόνα στην ελληνική πραγματικότητα;
«Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ κοντά. Η ελληνική κοινωνία από τα αρχαία χρόνια ήταν μια ελεύθερη κοινωνία. Μετά πέσαμε λίγο οε μαυρίλα, αλλά θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας. Θα κρίνουμε τους ανθρώπους από τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους; Όταν είναι ένας ωραίος άνθρωπος και καλός... Για μένα είναι όλοι ενσωματωμένοι στην κοινωνία.»
-Δεν επιδιώκετε τη δημοσιότητα. Για ποιον λόγο κάνατε αυτή την επιλογή;
«Από τότε που ξεκίνησα, όταν βγήκα από τη σχολή, και σύμφωνα με αυτά που έμαθα από τους δασκάλους μου, η προβολή δεν ήταν αυτό που επιδίωκα. Ένας από τους δασκάλους μου μου είχε πει: «Σπύρο, καλύτερα να σε χαιρετάνε στον δρόμο ένας δύο, πέντε ή δέκα επειδή σε είδαν σε κάποια από τις δουλειές σου παρά εκατό επειδή διάβασαν ότι παντρεύτηκες ή χώρισες». Προσπάθησα αυτό να τηρήσω και ακόμα και σήμερα το τηρώ και θα το τηρώ. Δεν το έκανα πιο μικρός, δε θα το κάνω τώρα στα 44 μου. Χαίρομαι όταν ο κόσμος με γνωρίζει από τη δουλειά μου, όταν μου λέει «σε βλέπω» και «τι ωραία που παίζεις». Αυτό θέλω από τη δουλειά μου.»
-Θα ήθελα να μου πείτε και για την παράσταση που παίζετε;
«Είναι η παράσταση Δε θα με τρελάνεις εσύ εμένα. Πήγε πολύ καλά και από τη Δευτέρα του Πάσχα θα πάμε Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Εγνατία. Και στην παράσταση αυτή, κατά περίεργη σύμπτωση, υποδύομαι έναν ασυνήθιστο υπηρέτη που μοιάζει λίγο με τον Γιώργο. Επίσης, παίζω και στο θεατρικό έργο Δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω για όλη τη σεζόν στο Θέατρο Αθηνά»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved