Τρύφωνας Σαμαράς: «Η δουλειά μου είναι κομμωτής»
Showbiz

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η δουλειά μου είναι κομμωτής»

Ένα επεισόδιο πριν από το φινάλε της σειράς «Τρίχες» ο Τρύφωνας Σαμαράς έρχεται στην οδό Κουτσοκέραντος στο θησείο, καλεσμένος στο πάρτι που κάνει ο Θέμης για το κομμωτήριο του.

Ο Θέμης έχει πάρει όλη την πελατεία της Καιτούλας και το κομμωτήριο της μένει κλειστό.
Πώς πέρασες στα γυρίσματα; «Φανταστικά. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια σκηνικά και τέτοια παραγωγή. Και ο Αλέξανδρος είναι ένας σκηνοθέτης που ξέρει να σε χειριστεί και να σε κάνει να νιώσεις άνετα. Όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά. Ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία».

Σκέφτεσαι να δουλέψεις ξανά στο θέατρο το καλοκαίρι;
«Πέρυσι δουλεύαμε έξι μέρες στο «Δελφινάριο» με τον Σεφερλή και μετά είχα και την εκπομπή στο Ε και κουράστηκα πολύ και φέτος θέλω να ξεκουραστώ. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Όλα αυτά τα κάνω αν τύχει μια ωραία πρόταση. Εγώ δεν δηλώνω ούτε ταλαντούχος ηθοποιός ούτε κάτι άλλο. Είμαι ο Τρύφωνας που αγαπά ο κόσμος γι' αυτό που είναι και για αυτό που βλέπει ο κόσμος. Η δουλειά μου είναι κομμωτής. Γνώρισα πολύ μεγάλη δημοσιότητα και πριν από το «Dancing» και μετά και τώρα δεν με νοιάζει. Αυτό που κάνω τώρα είναι ότι ανακαινίζω το κομμωτήριο μου και ετοιμάζω το νέο μου ημερολόγιο. Θα είναι σε βιντεοκλίπ και θα ξεκινήσουμε σύντομα γυρίσματα», λέει στο Τηλεκοντρόλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved