Αντώνης Καρυστινός: «Νομίζω θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή…»
Showbiz

Αντώνης Καρυστινός: «Νομίζω θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή…»

Στα παρακάτω επεισόδια του Μπρούσκο, βλέπουμε τον Μάρκο να απατά τη Δάφνη με άλλη γυναίκα. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση;

«Νομίζω θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή σχετικά με αυτό, γιατί πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Κάποιος νομίζει ότι αυτό που ζει είναι πραγματικότητα, αλλά η πραγματικότητα είναι κάποια άλλη» τόνισε στο TV Ζαππινγκ ο Αντώνης Καρυστινός.
-Ο Μάρκος μετανιώνει για την απιστία του;
«Ναι, φυσικά και έχει μετανιώσει! Ο Μάρκος και η Δάφνη έχουν ένα παιδί και δεν ρισκάρεις ούτε τη σχέση με τον άνθρωπο σου, αλλά ούτε και την πατρότητα για κάτι τόσο εφήμερο.»
-Όμως και η Δάφνη δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αφού θα σου στήσει παγίδα με τον Διαμαντή. Θα ζηλέψεις;
« Κάτι τέτοιο πάει να κάνει. Αντικειμενικά δεν θα ζηλέψω, αλλά μπορεί ένα πράγμα να σε κάνει να ζηλέψεις και να μην το φαντάζεσαι καν! Εδώ, μπορεί κάποιος να είναι απασχολημένος με κάτι άλλο και να μη σου διαθέσει το χρόνο του κι εσύ να ζηλέψεις. Πόσο μάλλον όταν φλερτάρει με κάποιον άλλον.»
-Ακόμη, επιχειρείς να ξαναφτιάξει τη σχέση της Δάφνης με τη μητέρα της. Γιατί το κάνεις αυτό;
«Ο Μάρκος έχοντας αυτό το παρελθόν που γνωρίζουμε, είναι ένας άνθρωπος που δίνει δεύτερη ευκαιρία στους άλλους. Ίσως και λόγω της πατρότητας έχει ενισχυθεί αυτό, αφού υπάρχει ακόμα ένας άνθρωπος που πρέπει να γνωρίζει τη γιαγιά του. Αρα, θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία τόσο για τη Δάφνη όσο και για τη μητέρα της, τη Ζωή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved