Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Συνήθως εγώ κάνω την πρώτη κίνηση…»
Showbiz

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Συνήθως εγώ κάνω την πρώτη κίνηση…»

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου συμμετέχει στο Ταμάμ όπου και υποδύεται την Ντίνα. Εχει κοινά σημεία με την Ντίνα, πέρα από το... θανατηφόρο χιούμορ τους;

«Εννοείται ότι αν δω κι εγώ κάτι που με ενδιαφέρει και το θέλω, το διεκδικώ. Και το χιούμορ, όμως, είναι κοινό μας. Γιατί όταν ο Βασίλης Ρίσβας έγραφε το σενάριο, με είχε στο μυαλό του και, τελικά, δεν είμαι πολύ μακριά από την Ντίνα» τόνισε στο 7 Μέρες TV.
- Προσωπικά έχεις κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση π αυτή ανήκει παραδοσιακά στους άντρες;

«Συνήθως εγώ κάνω την πρώτη κίνηση, αλλά εφόσον έχω και το «οκ» από την άλλη πλευρά. Δεν κρατώ το ρόπαλο για να τον χτυπήσω και να τον μεταφέρω στη σπηλιά μου! Πρέπει πρώτα να πάρεις το «οκ» από την άλλη πλευρά, με όποια μηνύματα... με το σώμα, με τα μάτια, με το λέγειν.»
-Η Ντίνα γνωρίζει για τον έρωτα που είχε για πολλά χρόνια ο Αλή με την Μπαχάρ;
«Νομίζω ότι κάτι πάει να ειπωθεί από τον Αλή, αλλά εκείνη δεν τη νοιάζει και πολύ το παρελθόν του. Τον είδε τον θέλει και τον διεκδικεί»
-Ομολογεί στην αδερφή της ότι θέλει τον θείο της Ντιλέκ και του Τζεμ;
«Θέλει, δεν θέλει, θα το κάνει, γιατί όλα γίνονται μέσα στο ίδιο σπίτι, οπότε, όλο αυτό που γίνεται μεταξύ τους το βλέπει η Μυρτώ και έχει τις αντιρρήσεις της. Από την πλευρά της, η Ντίνα προσπαθεί να της εξηγήσει τα δικά της θέλω και η άλλη προσπαθεί να την καταλάβει. Μερικές φορές τα καταφέρνει κι άλλες πάλι όχι. «
-Η Ντίνα έχει αντιληφθεί ότι κάτι τρέχει με την 'Ελλη και τον Τζεμ ή δεν ασχολείται με άλλα θέματα, πέραν του Αλή;
«Πάντα ασχολείται με άλλα θέματα και, κυρίως, με το να εξωτερικεύσει χη σεξουαλικότητα της Ντιλέκ! Στα επεισόδια που ακολουθούν, δε, θα δούμε ότι η προσπάθεια της αυτή γίνεται όλο και πιο έντονη, θέλει να μιλήσει στη μικρή για τα κόλπα στον έρωτα και γυρίσαμε σκηνές που έχουν πολύ μεγάλη πλάκα. Η Ντιλέκ, φυσικά, ούτε που θέλει να ακούσει και είναι αστείος ο τρόπος που συμπεριφέρεται με όσα της λέει η Ντίνα. Σε μια σκηνή που γελάσαμε πολύ, προσπαθώ να της εξηγήσω ότι όταν βγαίνεις ραντεβού, δεν φοράς κανονικό σλιπ, αλλά στρινγκ. Και της λέω τι είδους στρινγκ φοράς σε κάθε περίπτωση κι εκείνη μένει με το στόμα ανοιχτό!»
-Έχεις κάποια αντίστοιχη σκηνή και με την Έλλη;
«Τη βρίσκω στην τουαλέτα, αγνοώ όλα αυτά που γίνονται με τον Τζεμ και αρχίζω να της μιλάω για τον πόνο μου, οπότε λέμε διάφορα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved