Ο Γρηγόρης θα συναντήσει τα... "κουνελάκια" και τον Χιου Χέφνερ
Showbiz

Ο Γρηγόρης θα συναντήσει τα... "κουνελάκια" και τον Χιου Χέφνερ

Κρυφό άσο στο μανίκι του είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και χθες το πρωί αναχώρησε για το Λος Αντζελες. Πρόκειται να βρεθεί στη βίλα του Χιου Χέφνερ, εκδότη του «Playboy», μαζί με τα πανέμορφα «κουνελάκια» του. Είναι το τελευταίο υλικό για να ολοκληρώσει την επετειακή εκπομπή που ετοιμάζει για το Mega και θα παρουσιάσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Πρωί-πρωί βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με κάποιους στενούς συνεργάτες του. Το ταξίδι αυτό το είχε κάνει και στο παρελθόν, για λόγους αναψυχής όμως. Η έκπληξη, πάντως, έχει να κάνει με το περιεχόμενο του γυρίσματος που έχει κανονιστεί, μιας και θα συναντήσει τον Χιου Χέφνερ. Ο εκδότης του πιο σέξι περιοδικού παγκοσμίως δέχτηκε να παραχωρήσει συνέντευξη στον παρουσιαστή και να του γνωρίσει κάποια από τα πιο όμορφα «εξώφυλλά» του. Το παρών στη συνέντευξη θα δώσουν πέντε κουκλάρες που θα κάνουν τη ζωή του Γρηγόρη δύσκολη. Θα μοιραστούν με τον παρουσιαστή την πισίνα, θα κάνουν τζακούζι, θα παίξουν μπάσκετ, μέχρι τη στιγμή που ο Χιου Χέφνερ θα διακόψει το όνειρο του Γρηγόρη. Πρόκειται για υλικό περίπου 50 λεπτών που θα μαγνητοσκοπηθεί σήμερα και θα μονταριστεί με την επιστροφή του Γρηγόρη την επόμενη εβδομάδα. Στο μοντάζ, βέβαια, θα υπάρχει και υλικό πολλών ωρών που έχει γυριστεί από τον Δεκέμβριο σε νησιά και σε χωριά όπου ζουν απλοί καθημερινοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Πρόκειται για μια δίωρη εκπομπή του Γρηγόρη που θα αποτελέσει προπομπό της συνεργασίας του παρουσιαστή με το Μεγάλο κανάλι από τον Σεπτέμβριο. Σύντομα, λοιπόν, στις οθόνες μας οι καυτές εικόνες από το σέξι και ανατρεπτικό γύρισμα στο Λος Αντζελες του καλού παιδιού της τηλεόρασης.

πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved