Η Θέλξη είναι μόνη και ... δεν ψάχνει
Showbiz

Η Θέλξη είναι μόνη και ... δεν ψάχνει

Με έκπληξη πληροφορήθηκε ότι διατηρεί σχέση με τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Μανώλη Σκούφαλη. Η Θέλξη έδωσε την απάντησή της, σε πολύ σκληρό ύφος, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες.

«Έλεος! Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω με έναν φίλο μου και αμέσως τον χρεώνομαι ως σχέση. Και με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη το ίδιο συνέβη πριν λίγους μήνες και προσπαθούσα να πείσω τους πάντες ότι δεν ήμουν μαζί του». Με αυτή τη δήλωση η σέξι τραγουδίστρια διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες ότι διατηρεί δεσμό με τον αθλητή του Πανιωνίου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει φιλία οικογενειακή, πολλά χρόνια τώρα κάνουν παρέα και πολλές φορές έχουν βγει έξω για ποτό και φαγητό.«Είναι κρίμα και για εμένα και για τον Μανώλη να χρεωνόμαστε κάτι που είναι στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αλλωστε, αν θελήσω να κάνω μια σχέση, δεν είναι και τόσο εύκολο να κρυφτώ» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Στην προσωπική της ζωή είναι μόνη και ασχολείται μόνο με τη δουλειά της. Πρόσφατα ξεκίνησε εμφανίσεις με τον Κώστα Καραφώτη και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Οι καλές σχέσεις που έχει που με τον αθλητή έκαναν κάποιους να υποθέσουν ότι αποτελούν το νέο ζευγάρι της showbiz. Όλα όσαα κούστηκαν ήταν όμως μόνο φήμες που τελικά διαψεύστηκαν από την ίδια.
πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved